Simona Ionescu / Redactor Șef

Adriana Bahmuțeanu și-a dus soțul la petrecere în mașina de la pompe funebre. „Dacă nu-i cuminte…”

Adriana Bahmuțeanu și-a dus soțul la petrecere în mașina de la pompe funebre. „Dacă nu-i cuminte…”
Invitată la petrecerea Viva, Adriana Bahmuțeanu a venit la petrecere însoțită de actualul soț, dar și de prietena ei Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar.

Date fiind ținutele fabuloase, Anamaria Prodan a declarat că au ales să vină cu dricul, pentru a nu-și șifona rochiile foarte scumpe. În plus, aflat pe locul mortului, George, soțul Adrianei Bahmuțeanu, s-a simțit foarte confortabil, pentru că afacerista i-a aprins și luminile, așa că s-a simțit ca la club.

 

Anamaria Prodan a îmbrăcat o rochie cu dantelă transparentă și multe volane negre, iar prietena ei, Gabriela a optat pentru o ținută spectaculoasă, tot neagră, pe care abia putea să o „controleze”. La rândul său, Adriana Bahmuțeanu a ales o rochie argintie și o poșetă la fel, dar toată lumea a observat că aceasta a pus câteva kilograme în plus, dovadă clară că-i priește căsnicia.

Adriana Bahmuțeanu s-a împlinit după căsătorie

„Închiriem pentru nunți, botezuri, cumetrii”

„Am luat dricul pentru că nu aveam loc cu rochiile prietenelor mele. Vrei să te plimb? Închiriem pentru nunți, botezuri, cumetrii. Gata, familia Adams pleacă”, le-a spus afacerista jurnaliștilor, strânși ciorchine să privească cum se vine la petrecere cu dricul.

Și alte vedete și-au scos ținutele de gală

La eveniment a venit și Oana Roman, într-o rochie neagră, deasupra genunchiului, cu mâneci clopot și franjuri argintii, care s-a filmat acasă și le-a arătat internauților cât de mândră e de silueta ei pentru care face mari eforturi. O altă prezență spectaculoasă a fosta Raluka, care le-a luat ochii tuturor cu rochia ei neagră, simplă, lungă, cu bretele tip spaghetti.

Bianca și-a scos iubitul în lumea bună

Bianca Drăgușanu și Bădălău, împreună pentru prima dată la un eveniment monden

Surprinzător pentru toată lumea, Bianca Drăgușanu a venit însoțită de Gabi Bădălău. E pentru prima dată când cei doi apar împreună la un eveniment monden. Blonda a ales să poarte o rochie bleu, cu o tăietură pe picior, iar afaceristul pur și simplu o sorbea din priviri.

Denise Rifai a luat ochii tuturor cu rochia aleasă

Când a apărut Denise Rifai, cu o rochie cu corset, sexy, toți fotografii au sărit să o imortalizeze. Speciale au fost și Laura Cosoi, care a optat pentru o rochie scurtă, aurie, dar și Andreea Bălan și Andreea Antonescu, elegante în bej și negru.

Una peste alta, a fost o petrecere Viva reușită, ca de obicei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre