Simona Ionescu / Redactor Șef

Agresorul lui Laurette se lăuda cu Gigi Becali. Mărturia unei alte victime

Agresorul lui Laurette se lăuda cu Gigi Becali. Mărturia unei alte victime
Detalii de necrezut ies la iveală în povestea cutremurătoare prin care a trecut, imediat după ziua Femeii, cunoscuta Laurette. Așa cum știți, ea a fost agresată, grav, iar întâmplarea a ajuns în ancheta poliției. Atât modelul cât și agresorul au depus plângeri. S-au aflat însă ultimele detalii legate de acesta din urmă.

Vedeta nu e singura care a avut probleme cu individul reclamat la poliție, una din posibilele victime arată ce legătură este între Gigi Becali și agresorul lui Laurette. O altă femeie l-a descoperit pe individ și chiar l-a reclamat poliției, cu luni în urmă. Aceasta susține că bărbatul ar fi hoț. Și că își racola victimele din cluburile de fițe din capitală.

”Stătea la bar și urmărea oamenii cu bani. Le analiza comportamentul, ce femei sunt la masă, cine e cu cine. (…)  Mie mi s-a părut ciudat că atunci când eram cu bărbați la masă nu se vedea prin preajmă, când la masă eram numai fete, venea, analiza, se uita la genți”, a declarat tânăra pentru Cancan.ro. Două prietene ale ei au fost furate de acesta. Le-a umblat în genți și le-a luat bunurile.

Ce legătură este între Gigi Becali și agresorul lui Laurette

„Îl găsești doar în cluburi, în Centrul Vechi, pe Decebal. Adevărul e că el le ademenea pe fetele pe care le vedea prin cluburi, pe la mese, făcea rost de numărul lor și le scria că e prieten cu Becali sau alte nume grele, iar ele se duceau cu el.

Știu eu cinci povești din oraș, cu toate am vorbit. Ele îl credeau, se duceau, le… și le fura din geantă, bani, telefon… Ele nu mergeau apoi la poliție, normal, dar uite că a devenit și violent”, a mai povestit, pentru sursa citată, tânăra care a dorit să-și păstreze anonimatul.

Modelul trebuie să se opereze

Așa cum Rețete și vedete a scris, Laurette a încasat o bătaie soră cu moartea în seara de 9 martie, în camera unui hotel din centrul Bucureștiului. În urma acesteia, Laurette Attindehou a depus în cursul zilei de luni, prin intermediul avocatului ei, o plângere penală pentru agresiune și violență, și așa s-a aflat cine e și cum îl cheamă pe agresorul ei.

Modelul a ajuns la Urgențe, în stare gravă. Avea un sân lovit, genunchii plini de răni sângerânde. Ulterior s-a aflat că bruneta are un hematom la cap, care i-a provocat un leșin în bucătărie, la două zile după bătaia în care a fost izbită inclusiv cu capul de toaletă. De asemenea, implantul din sânul stâng i s-a deplasat, astfel că Laurette va trebui să se opereze.

Sursa foto: Instagram

Care e adevăratul motiv pentru care Bromania a rămas fără carnet

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre