Simona Ionescu / Redactor Șef

Ajutor în curele de slăbire. Acestea sunt cele mai bune uleiuri esențiale care taie foamea

Ajutor în curele de slăbire. Acestea sunt cele mai bune uleiuri esențiale care taie foamea
Dacă au apărut colăceii pe burtică și vreți să scăpați neapărat de ei, aveți prieteni buni în câteva uleiuri esențiale care vă taie foamea.

Când foamea pare că nu se mai potolește, iar kilogramele s-au acumulat, există câteva uleiuri esențiale care vă ajută să vă transformați în tot ce v-ați dorit.

Scorțișoara echilibrează nivelul zahărului din sânge

Unul dintre cele mai bune uleiuri recomandate de specialiști pentru a vă energiza, dar și pentru slăbi este uleiul de scorțișoară. Printre cele mai bune atuuri ale sale se numără faptul că îmbunătățește sensibilitatea la insulină și echilibrează nivelul zahărului din sânge. Se adaugă două-trei picături la o jumătate de linguriță cu miere și se consumă de trei ori pe zi, înainte de masă.

Pentru a scăpa de celulită, adăugați câteva picături de ulei esențial de scorțișoară în crema hidratant. Masați apoi bine zonele cu celulită și veți vedea diferența. Pentru ca grăsimea să fie arsă, adăugați 15-20 de picături de ulei esențial de scorțișoară în cada cu apă.

Uleiul de bergamotă stopează foamea

Uleiul de bergamotă stopează foamea

Dacă aveți atacuri de foame, apelați urgent la uleiul esențial de bergamotă. Puneți două-trei picături de ulei pe un disc de bumbac sau cinci picături într-o ceșcuță cu apă caldă și inhalați ușor. Efectul este rapid. De asemenea, puteți face o baie în care ați adăugat în apa din cadă 15 picături de ulei esențial de bergamotă.

Studiile au demonstrat cu câțiva ani în urmă că cine inhalează ulei de bergamotă timp de un sfert de oră a redus hormonul de stres, iar senzația de foame s-a diminuat. Veți avea silueta mult visată și dacă veți face băi cu apă în care ați adăugat 10-15 picături de ulei esențial de fenicul. Foarte bun este și uleiul de lămâie din care se administrează trei picături la o linguriță cu miere. Se consumă de trei ori pe zi, înainte de masă.

Pentru a scăpa de depozitele cu grăsime, puneți câteva picături de ulei într-o lingură cu cremă hidratantă și masați bine zonele cu probleme. Trebuie să aveți grijă să intre bine în piele. Pe de altă parte uleiul de lămâie ajută la eliberarea acizilor grași în fluxul sanguin, stimulează secreția digestivă, funcțiile pancreasului, a ficatului.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre