Simona Ionescu / Redactor Șef

Alegeri 2020. Carmen Iohannis, rochiță nouă pentru vot

Alegeri 2020. Carmen Iohannis, rochiță nouă pentru vot
Soţia preşedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, a votat, duminică, 27 septembrie, în Sibiu, la câteva ore după ce şeful statului a votat, la Bucureşti. Ea a venit singură şi nu a făcut declaraţii. A avut rochiță nouă.

Carmen Iohannis a ajuns la secţia de votare de la Școala 4 din Sibiu, în jurul orei 12.30. A purtat o rochiță nouă, din mătase.

Alegeri 2020. președinteCarmen Iohannis, rochiță nouă pentru vot

Soţia preşedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, a votat, duminică, 27 septembrie, în Sibiu, la câteva ore după ce şeful statului a votat, la Bucureşti.

Înainte de a ajunge la Școala 4, soția președintelui a participat la slujba de duminică la Biserica Catolică din Piața Mare.

Soţia preşedintelui a aşteptat câteva minute înainte să intre în secţia de votare, unde se formase coadă.

După ce a votat, soţia preşedintelui a salutat persoanele aflate în faţa secţiei şi a plecat, fără să facă declaraţii.

Preşedintele Klaus Iohannis a votat la ora 9.30, în Capitală.

Și de data asta, Carmen Iohnnis a purtat o rochiță nouă, realizată manual de designerul ieșean Adriana Tincu.

” Prima Doamna Carmen Iohannis poarta rochie semnat Andreea Tincu, din voal și satine de mătase, cu printul realizat manual de către designer”, a scris designerul ieșean pe Internet.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre