Simona Ionescu / Redactor Șef

Alex Bodi, cu lacrimi în ochi. „Aș fi vrut să nu am bani, dar să fie ea”

Alex Bodi, cu lacrimi în ochi. „Aș fi vrut să nu am bani, dar să fie ea”
Indiferent în câte situații l-ar fi pus viața, Alex Bodi s-a descurcat. A devenit vedetă de showbiz prin relațiile cu femeile cu care s-a cuplat, dar a existat și un moment care l-a dărâmat. A povestit totul cu lacrimi în ochi.

A încercat să-și ascundă lacrimile, dar când vine vorba de bunica lui, Alex Bodi se transformă total. Foarte rare au fost momentele în care cineva l-a văzut atât de emoționat, atât de sensibil…

Invitat în podcast-ul lui Bursucu, Alex Bodi a povestit că cele mai importante persoane din viața lui au fost mama și bunica. Ultima, din nefericire, a plecat într-o lume mai bună. Relația afaceristului „cu mamaia” a fost ceva special și susține că ar fi preferat să nu aibă bani, dar ea să fie lângă el.

Marea absentă de la nunta lui Bodi

„Am pierdut-o acum patru ani, a fost mama tatălui meu. Nu i-am spus niciodată „bunică”, îi ziceam mama. Rar îi spuneam buni. E marea absență de la nunta mea. De multe ori am spus că mi-aș dori să nu am atâția bani, dar să fie ea. Greu… N-am reușit să o văd ultima oară, eram în drum spre spital. (…)”, i-a spus Alex Bodi lui Bursucu, încercând să schimbe discuția.

Pe bunica nu o poate înlocui nimeni niciodată, a fost unică. „Cel mai important sfat pe care l-am primit de la bunica a fost să nu am încredere în oameni. (…) Nu știu dacă ea avea încredere în oameni sau nu, dar vedea lucrurile altfel. Era mai specială”, a spus Bodi cu ochii în lacrimi.

„Știa tot timpul să-mi facă ciorbe, vinete și prăjituri când mă duceam la ea”

alex bodi cu bunica
Alex Bodi și bunica, cea mai importantă persoană din viața lui

Chiar dacă l-a iubit enorm, Alex a mărturisit că bunica nu excela cu dulcegăriile.

„Știa tot timpul să-mi facă ciorbe, vinete și prăjituri când mă duceam la ea”, s-a destăinuit afaceristul. Chiar dacă lumea nu l-a văzut niciodată atât de sensibil, el e de părere că „ești puternic, atunci când îți dai seama că ai fost și slab. Pentru mine, mama și bunica sunt cele mai sfinte persoane”.

Pentru Alex, bunica nu a plecat niciodată. „Sănătatea se spune că nu poți să o cumperi, nici zilele de la Dumnezeu. Aș fi făcut orice să o țin în viață, dar medicina și organismul nu au ajutat. Nu voia să meargă în altă țară, era încăpățânată, abia am adus-o la București. Poate așa a fost să fie”, a mai spus Bodi.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre