Simona Ionescu / Redactor Șef

Alex Velea și Antonia se căsătoresc! Iată și cine sunt nașii

Alex Velea și Antonia se căsătoresc! Iată și cine sunt nașii
Frumoasa Antonia și Alex Velea s-au decis: anul viitorul vor face pasul cel mare și vor ajunge în fața altarului. Primele detalii despre nuntă.

Au amânat nunta din cauza pandemiei de coronavirus, dar cum lucrurile s-au mai liniștit, Alex Velea și Antonia au vorbit despre cel mai așteptat eveniment din viața lor.

Chiar dacă nu au apucat să găsească o locație pe sufletul lor, Antonia și Alex Velea au început să pună la punct detaliile pentru nuntă. Primul punct dintr-o listă foarte lungă a fost bifat: s-au găsit nașii, prieteni foarte buni. Nimeni altcineva decât fondatorul de la Global Records, Ștefan Lucian și soția acestuia. Alex spune că cel mai important pentru el este ca frumoasa Antonia să nu fie stresată atunci când va îmbrăca rochia de mireasă.

„Dacă ar fi să o facem așa intim. Am face-o noi cu părinții, cu nașii și cu încă două trei familii”

„A fost perioada asta cu pandemia. Acum toamna asta ne doream iarăși să ne concentrăm pe treaba asta, nu am apucat să ne găsim o locație mișto. Nu știm nici pe cine o să invităm, știm doar cine or să fie nașii. Lucian de la Global și Bianca. Suntem prieteni de-o viață, ei sunt și căsătoriți.

Antonia și Alex Velea se pregătesc de nuntă

Nu știu și cu lista asta, avem foarte mulți prieteni. Dacă ar fi să o facem așa intim. Am face-o noi cu părinții, cu nașii și cu încă două trei familii. Mie mi-ar plăcea ca Antonia să fie foarte relaxată și fericită, să nu fie stresată”, a declarat Alex Velea în emisiunea Xtra Night Show.

E posibil ca odată cu nunta să fie făcut și botezul copiilor

Nici până acum fiii celor doi artiști nu au intrat în rândul creștinilor, așa că e foarte posibil ca odată cu nunta care se pare că va avea loc anul viitor să se facă și botezul. Părinții au ales să nu-și expună copiii prea mult, dar cei mici iau lecții de actorie și le place foarte mult să se filmeze.

Alex și Antonia au mărturisit că atunci când pleacă la concerte, copiii stau cu bunicii, care le fac toate poftele. Micuții au spus nu demult că vor să devină vloggeri, așa că e posibil ca mama și tata să le facă canale pe Youtube.

Dacă dăm crezare zvonurilor, pentru cuplul Antonia-Alex Velea, marele moment al nunții va fii în vara anului viitor, iar pregătirile sunt mult mai avansate decât dezvăluie cei doi artiști.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre