Simona Ionescu / Redactor Șef

Alexandra Dinu îl face praf pe Bobby Păunescu, după ce acesta a lăsat să se înțeleagă că sunt un cuplu

Alexandra Dinu îl face praf pe Bobby Păunescu, după ce acesta a lăsat să se înțeleagă că sunt un cuplu
Fosta soție a lui Adrian Mutu, Alexandra Dinu a fost plecată în vacanță, în Italia, cu Bobby Păunescu. Ce a ieșit de aici, e demn de un film. Blonda s-a supărat și a explicat totul pe rețelele de socializare.

După ce s-a aflat că Alexandra Dinu a plecat cu Bobby Păunescu în vacanță în Italia, au apărut tot felul de zvonuri că cei doi ar fi împreună.

Toată povestea a început după ce a apărut o fotografie în care o domniță blondă a fost filmată în patul omului de afaceri, postată pe contul de socializare al bărbatului. De altfel, Bobby Păunescu este cunoscut prin faptul că îi place să-și filmeze iubitele în ipostaze delicate, lucru pe care l-a făcut și cu Monica Bârlădeanu când erau împreună.

De data asta însă, n-a fost nimic real, iar Alexandra Dinu s-a supărat foarte tare și a ieșit cu o declarație în care a explicat totul în detaliu. Fosta soție a lui Adrian Mutu a explicat clar și răspicat că între ea și Păunescu există un singur tip de relație: prietenie. Blonda nu acceptă să-i fie știrbită imaginea și acționează în consecință.

Cine e femeia din patul lui Bobby Păunescu

„Repet. Între mine și Bobby nu e nici un fel de altă relație”

”În legătură cu informațiile apărute astăzi în spațiul public, vreau să lămuresc faptul cã sunt doar simple speculatii. Sunt într-o relatie de amicitie de multi ani cu Bobby Păunescu, și am petrecut câteva zile de vacanță, la Villa Treville din Positano, împreună cu el și cu alți prieteni comuni.

Au fost publicate pe Instagram Stories mai multe video-uri din timpul vacanței petrecute aici, pe care le-am și repostat fără să mă gândesc că pot genera speculații cu privire la o relație între mine și Bobby. Repet. Între mine și Bobby nu e nici o altă relație, în afară de cea de amiciție și colaborare profesională.

„ Numele ei nu am să il fac public, tocmai pentru că respect dreptul oricărei persoane la privacy”

Mai mult, sunt dezamăgită de faptul că un prieten vechi, așa cum I-am considerat pe Bobby, a lăsat să se înțeleagă ceva mai mult, printr-o fotografie urcată pe Instagram Stories. În care apare o altă femeie cu părul blond, a carei față însă nu se vede și al cărui nume l-am aflat ulterior.

Alexandra Dinu nu se mai ascunde. Cine este noul iubit
Alexandra Dinu se apără: „Nu am cu Bobby Păunescu decât o relație de prietenie”

Numele ei nu am să il fac public, tocmai pentru că respect dreptul oricărei persoane la privacy. Sunt dezamagită de lipsa de profesionalism a presei care mi-a asociat numele, fără nicio urmă de dubiu, cu o fotografie în care apare această femeie blondă. Speculând că ar fi vorba despre mine și construind astfel o poveste care nu are nicio bază reală, fiindu-mi încălcat astfel dreptul la replică.

„Am luat legătura cu un avocat și vor urma demersuri legale”

Dacă aș fi avut o relație amoroasă cu Bobby Păunescu nu ar fi fost nevoie nici să ascund acest lucru și nici să îl neg. Aceste articole nefondate și preluate de toată presa fără a mi se cere măcar un punct de vedere sunt abuzive și aduc atingere imaginii mele publice.

Prin urmare, solicit publicarea dreptului meu la replică de către jurnaliștii care, în goana după vizualizări și senzațional au considerat că pot să scrie despre mine fără a exista consecințe legale. Precizez că am luat legătura și cu un avocat și vor urma demersuri legale și firești față de cele scrise până în prezent”, a fost mesajul publicat de Alexandra Dinu pe rețelele de socializare. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre