Simona Ionescu / Redactor Șef

Alexandra Stan, în carantină la Târgu Mureș. Cine stă lângă ea

Alexandra Stan, în carantină la Târgu Mureș. Cine stă lângă ea
De o săptămână, cântăreața se află departe de Constanța natală, izolată într-un apartament din Târgu Mureş. Covidul i-a dat peste cap toate planurile.

Alexandra a mers împreună cu iubitul ei într-o vizită la el acasă, în Ardeal. Doar că acesta a acuzat stări de răceală, iar testul la coronavirus, făcut la o clinică din Târgu Mureș, a iești pozitiv. Așa că ambii au intrat în carantină, după cum a anunțat chiar vedeta, marțea trecută, când și-a băut cafeaua, prin Skype, alături de Liza şi Fere, la emisiunea „Cu capu-n zori”, de la TVR 1.

Ea nu prezenta niciun fel de simptome, dar urma să-și repete testul Covid ca și iubitul ei. Despre acesta nu a spus niciun cuvințel, păstrându-i secretă identitatea așa cum a mai făcut-o.

Alexandra Stan, interpretă cunoscută deopotrivă în afara graniţelor României şi adorată de publicul de la noi, a recunoscut că a fost nevoită să-şi anuleze două concerte în Turcia şi un turneu în Japonia pentru următoarea perioadă.

„De când a început pandemia au mai fost şi altele, la care nu le mai ştiu numărul”, a adăugat artista care a petrecut timpul rămas liber de concerte pentru a intra în studioul de înregistrări şi a pregăti piese noi sau pentru a filma noi clipuri. Evident, cu mai puţini oameni la locul de filmare și cu măşti…

Deja pentru vedetă este a treia oară când se testează pentru coronavirus în această perioadă de pandemie. Primul test, după cum a scris pe pagina ei de Facebook l-a făcut la sfârșitul lunii iulie. Spune că alege să fie precaută, deși nu prezintă simptome, ca să fie sigură în privința stării ei de sănătate și să îi protejeze pe cei dragi.

Tot pe pagina de Facebook, Alexandra Stan le-a făcut fanilor ei insistenți o surpriză. A postat două fotografii din pat, într-una fiind cu iubitul secret. Surpriza a fost că în fotografie nu se vede decât un bărbat ascuns sub o pernă, pe fotoliu de lângă pat.

Cine este Alexandra Stan

Alexandra Stan are 31 de ani și printre puținele cântărețe din industria muzicală din România care a reușit să se impună și în străinătate. A lansat single-ul „Lollipop ” spre finalul anului 2009. La începutul anului 2010, a urcat în topurile radiourilor din țară ajungând până pe locul 18 în Romanian Top 100.

Al doilea single, „Mr. Saxobeat”, s-a bucurat de un succes internațional enorm, devenind un hit. S-a vândut în aproape 1.000.000 de exemplare în mai puțin de un an, ajungând în top 5 în peste 20 de țări, cum ar fi Noua Zeelandă, Marea Britanie și în top 30 în Australia, Canada și Statele Unite. Solista a lansat albumul de debut în august 2011, numit ”Saxobeats”. Acesta a fost un succes comercial, clasându-se în Top 40 al albumelor în țări precum Germania, Finlanda sau Elveția, în Japonia ajungând în Top 20.

În iunie 2013, Alexandra Stan a fost spitalizată în urma unei bătăi încasate de la iubitul și impresarul ei. A urmat un proces care a durat câțiva ani.

Vedeta a mai avut apoi o relație cu un tânăr muzician din Constanța, cu care a plecat în America. După 4 ani s-au despărțit și ambii s-au întors în orașul de la malul mării.

Drogat și dezechilibrat psihic. Adevărata față a unui idol de la Hollywood

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre