Simona Ionescu / Redactor Șef

Alexandra Stan s-a lecuit de măritiș, nu vrea să mai audă de nici un bărbat. Iată și motivul

Alexandra Stan s-a lecuit de măritiș, nu vrea să mai audă de nici un bărbat. Iată și motivul
Alexandra Stan a șocat pe toată lumea și când s-a căsătorit, și când a divorțat fulgerător, dar și acum când nu mai vrea pe nimeni în viața ei.

De când a divorțat, artista nu mai vrea nici un bărbat în preajma ei, pentru că s-a săturat de compromisuri. A spus, însă, la ce vârstă a decis să-și refacă viața.

De un an de când s-a despărțit pe cel căruia îi jurase iubire pentru toată viața, Alexandra Stan e mai cuminte ca niciodată. Nu mai vrea să audă de nici un bărbat, ci preferă să-și canalizeze toată energia pe cariera sa. Asta pentru că s-a decis să se transforme în cea mai bună variantă a sa. Desigur nu vrea să rămână singură, dar a hotărât că doar la 35  de ani e momentul în care va trebui să se mărite din nou.

„Am făcut o balanță și reiese că până la 35 de ani să mă focusez un pic mai mult pe carieră”

„Acum sunt mai mult pentru sufletul meu decât am fost în trecut.(…) Dacă aș fi și îndrăgostită în momentul acesta, nu mai făceam nimic. Îmi este dor de starea de îndrăgosteală, dar în viața este vorba și despre alegeri și organizare. Mi-am făcut un calcul, o sumă a tuturor alegerilor din prezent și mi-am calculat, am făcut o balanță și reiese că până la 35 de ani să mă focusez un pic mai mult pe carieră.

Alexandra Stan s-a săturat de bărbați. A demonstrat-o în ultimul an

„Multă lume nu credea că o să mă țin de cuvânt”

Am spus de anul trecut, multă lume nu credea că o să mă țin de asta, dar a trecut un an și eu nu am avut nicio relație. Am fost super focusată, m-am mai distrat și eu ca orice om, am mai fost în club, dar în rest m-am concentrat foarte mult pe carieră

„Nu e așa o mare șmecherie să te măriți”

După 35 de ani aș vrea să îmi fac și eu o relație și o familie, până atunci m-aș ocupa de carieră. Trag tare ca să îmi meargă și să fiu focusată pe carieră. Dacă este iubirea adevărată vine să te completeze, nu vine să te pună să alegi între carieră și dragoste. Pentru mine cel mai mult într-o relație contează sinceritatea.

Nu e așa o mare șmecherie să te măriți. Este mai important să găsești pe cineva cu care să fii. Adică e mai greu să ai o familie decât să te măriți. Este foarte greu să ai o relație în zilele noastre, dar să ai o familie (…) trebuie oricând să faci sacrificii, ori că suferi tu, ca bărbat, ori că suferi tu, ca femeie, că trebuie să te mai sacrifici, să stai cu copiii și nu mai ai timp pentru tine”, a mărturisit Alexandra Stan, la Kanal D2, la emisiunea „Duet cu Alexandra’.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre