Simona Ionescu / Redactor Șef

Alexandru Cumpănașu, călcat de mașină! A fost luat cu targa și dus de urgență la spital

Alexandru Cumpănașu, călcat de mașină! A fost luat cu targa și dus de urgență la spital
Fostul candidat la prezidențiale Alexandru Cumpănașu a fost izbit puternic de o mașină în zona Arcul de Triumf. Incidentul a avut loc în seara zilei de joi, iar până la acest moment nu se știu circumstanțele accidentului.

Alexandru Cumpănașu a fost dus de urgență la spital cu o ambulanță SMURD după ce a fost implicat într-un accident rutier. Medicii i-au imobilizat gâtul cu un guler special președintelui Coaliției Naționale pentru Modernizarea României (CNMR). 

Din primele informații, se pare că accidentul a avut loc în zona Arcul de Triumf din Capitală, iar conform propriilor spuse, „un șofer nu s-a asigurat”, a declarat Cumpănașu.
Acesta a postat și un selfie, făcut pe targă, în timp ce era transportat de SMURD către Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului Elias.
„Când un dobitoc nu se asigură și intră puternic în tine😡 Acum sunt la spital. Cine înjură SMURD e un dobitoc. Au sosit în 3 min. Revin. Sper”, a transmis Alexandru Cumpănașu prietenilor virtuali.
Știre în curs de actualizare…

Alexandru Cumpănașu s-a implicat în cazul dispariției nepoatei sale

Alexandru Cumpănașu, fost candidat la alegerile prezidențiale și acuzat de fraudă cu fonduri europene a devenit extrem de vizibil în contextul ororilor de la Caracal. Nepoata sa, Alexandra Măceșanu, care este una din victimele lui Gheorghe Dincă, e dispărută de mai bine de un an și nu se știe dacă mai trăiește sau nu. În cauză, declarațiile celui pus sub acuzare au devenit contradictorii.

Procesul dosarului Caracal a început miercuri, 21 octombrie, însă acesta a avut loc cu ușile închise. Avocatul familiei Melencu a scos la iveală detalii importante din dosar. Potrivit lui, este nevoie de o solicitare de disjungere a cauzei Alexandrei Măceașnu, principala motivaţie fiind aceea că situaţia adolescentei Alexandra Măceşanu este diferită de cea a Luizei Melencu.  În cazul în care lucrurile nu se separă, procesul s-ar prelungi foarte mult.

Sursa foto: Facebook / Alexandru Cumpănașu

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre