Simona Ionescu / Redactor Șef

Alexia Eram are nevoie să mai copilărească. Ce o deranjează la Mario Fresh. Ceva nu sună bine în relația lor

Alexia Eram are nevoie să mai copilărească. Ce o deranjează la Mario Fresh. Ceva nu sună bine în relația lor
Sunt ani buni de când Alexia Eram și Mario Fresh sunt de nedespărțit. E drept că au fost și situații complicate, dar cei doi au reușit să treacă peste toate.

Și, totuși, Alexia Eram nu e pregătită pentru o căsătorie. Și-ar dori să mai copilărească puțin, iar acest lucru i-a pus puțin pe gânduri pe fanii lor. Mai ales că aceștia se așteptau ca cei doi să ajungă în fața altarului și totodată să se gândească și la un copil. Andreea spune însă că nu e momentul potrivit pentru un mariaj, iar de aceeași părere e și iubitul ei.

„Dacă am avea alte percepții nu am mai fi împreună”

„Nu mă deranjează neapărat. Poate e normal să fiu întrebată. Dar am 22 de ani, nu știu de ce sunt întrebată. Dar, evident că sunt foarte multe titluri care mă afectează, dar până la urmă acesta este jobul, așa că nu trebuie să bagi în seamă și cam atât. Am 22 de ani, repet.

Evident că fiecare face ce vrea, puteți să vă căsătoriți la 22 de ani și să faceți copii, dar eu simt că mai vreau să copilăresc. Evident că Mario gândește la fel, că dacă am avea alte percepții nu am mai fi împreună”, a spus Alexia Eram.

Ce nu-i convine la iubit

Există și un lucru care pe Alexia o deranjează destul de mult la iubitul ei: e mult prea visător. „Eu sunt foarte perfecționistă și îmi place să am un program fix, el nu. El este mai visător, vedem, facem aia, e spontan. Eu nu. Eu sunt foarte cu programul, foarte strictă. (…) Ne înțelegem foarte bine în general. Câteodată spunem același lucru în același timp, adică niște lucruri la întâmplare.

Suntem și împreună de foarte mult timp și ne cunoaștem foarte bine, dar da, avem foarte multe puncte în comun și ne înțelegem foarte bine în foarte multe lucruri”, a mai spus Alexia Eram”, a spus fiica Andreei Esca. Cât privește sărbătorile de Crăciun, cei doi nu vor sta împreună, tânăra preferând să stea alături de părinți.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre