Simona Ionescu / Redactor Șef

Alexia Eram, iubita perfectă. Ce a ajuns să facă pentru Mario Fresh: „Am și eu un Maluma acasă…”

Alexia Eram, iubita perfectă. Ce a ajuns să facă pentru Mario Fresh: „Am și eu un Maluma acasă…”
Cântărețul câștigător al unui Grammy Latin, Maluma, este idolul femeilor. Nu și al Alexiei Eram, care spune că îl are acasă pe Maluma al ei. De a cărui imagine are mare grijă.

Alexia Eram și Mario Fresh sunt mai bine ca niciodată, iar fiica Andreei Esca nu-l scapă din ochi pe Maluma al ei, având grijă ca bărbatul să arate perfect.

Ca o iubită responsabilă, tânăra e atentă nu doar la ținutele pe care le poartă cântărețul, ci și la podoaba sa capilară. Într-un interviu recent pentru o publicație, fiica Andreei Esca a povestit că ea se ocupă ca Mario Fresh să nu încurce șamponul cu balsamul de păr.

„Nu ai unul din ăsta, să-mi detoxifieze scalpul?”

Pentru că au două băi separate, tânăra îi pune personal produsele și are grijă să le folosească corespunzător. „L-am învățat. Și mă mai întreabă «nu ai unul din ăsta, să-mi detoxifieze scalpul?!». Are părul lung și acum nu mai e ușor, trebuie să ai grijă de el. Îți trebuie niște produse”, a specificat Alexia Eram.

Alexia are planuri mari cu Mario Fresh

Alexia Eram și Mario Fresh, iubirea ca în filme

Alexia Eram e convinsă că Mario este bărbatul vieții sale și se proiectează în viitor alături de el. Dar deocamdată nu se pune probleme căsătoriei, pentru că cei doi mai au încă multe lucruri de făcut. În plus, parcă este mult prea devreme pentru un pas atât de mare și îndrăgostiții trebuie să mai copilărească.

Însă Alexia se vede căsătorită și măcar cu un copil „și o carieră frumoasă și stabilă”, așa că nu pune presiune și lasă lucrurile să meargă de la sine. Dar când vine vorba de gelozie, recunoaște că în dragoste totul e permis.

„Are voie să zică dacă o fată e frumoasă”

Alexia spune că în orice relație o doză mică de gelozie e importantă, altfel nu există iubire. Și chiar îi permite iubitului său să „zică dacă o fată e frumoasă”. Având încredere deplină în iubitul său, e convinsă că nu se va întâmpla nimic.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre