Simona Ionescu / Redactor Șef

Alexia Eram, peripeții de Crăciun. Ce i s-a întâmplat în hotelul unde a fost cazată. Exclusiv

Alexia Eram, peripeții de Crăciun. Ce i s-a întâmplat în hotelul unde a fost cazată. Exclusiv
Anul acesta, Alexia Eram, alături de fratele său, tata și celebra prezentatoare Andreea Esca au plecat să facă Crăciunul împreună, peste hotare. Și nu oriunde, ci la New York.

Fericită nevoie mare, Alexia Eram a sperat să strângă cât mai multe amintiri frumoase din America. Și n-a durat mult, pentru că i s-a întâmplat un lucru inedit chiar în hotel. Când îi era lumea mai dragă și dormea neîntoarsă, tânăra s-a trezit că a început să sune alarma de incendiu.

“Ne-am plimbat un pic pe scări 24 de etaje”

Fiica Andreei Esca s-a îmbrăcat militărește și a trebuit să coboare nu mai puțin de 24 de etaje. “Bine zis ca New York e orașul care nu doarme niciodată! Doar că eu chiar dormeam tun când a început alarma de incendiu! Ne-am plimbat un pic pe scări 24 de etaje”, a spus Alexia.

Ce ținută a ales vedeta pentru a cinsti Nașterea Domnului

Pentru sfânta zi de Crăciun, Alexia a ales să poarte o rochiță neagră, care i-a scos în evidență trupul perfect, la care a accesorizat o pereche de pantofi negri cu argintiu și o geantă argintie. Ea a fost atât de încântată de ținută, și-a făcut fotografii cu bradul de Crăciun, apoi le-a postat pe contul de socializare, spre bucuria fanilor. Nimeni nu știe cu adevărat de ce Alexia n-a stat cu iubitul de Crăciun, însă se cunoaște că Mario Fresh a rămas în România.

Alexia nu vrea să se mărite

Chiar dacă are o relație de ani buni cu Mario Fresh, nu cu mult timp în urmă, ea a anunțat că nu e pregătită pentru căsătorie și, cel puțin pentru o perioadă, vrea să mai copilărească. „Am 22 de ani, repet. Evident că fiecare face ce vrea, puteți să vă căsătoriți la 22 de ani și să faceți copii, dar eu simt că mai vreau să copilăresc. Evident că Mario gândește la fel, că dacă am avea alte percepții nu am mai fi împreună.”, a recunoscut fiica Andreei Esca.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre