Simona Ionescu / Redactor Șef

Alexia Eram și Mario Fresh trăiesc episodul „Adio, dar rămân cu tine”. Prietenul cântărețului e noul iubit sau bodyguard pentru Alexia?

Alexia Eram și Mario Fresh trăiesc episodul „Adio, dar rămân cu tine”. Prietenul cântărețului e noul iubit sau bodyguard pentru Alexia?
După opt ani de iubire, când toată lumea se aștepta ca Mario Fresh să o ducă pe Alexia Eram în fața altarului, s-a produs ruptura. Așa au anunțat protagoniștii, dar lucrurile nu erau prea clare și au iscat niște întrebări. Apoi, fiica Andreei Esca a fost văzută alături de un bărbat la Paris, care părea o companie plăcută.

După despărțirea de Alexia Eram, Mario Fresh scrie piese triste, iar fiica Andreei Esca încearcă să-și vadă de viață ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Și a ieșit alături de un bărbat ce părea să o facă să se simtă bine.

Alexia Eram n-a făcut nici un fel de comentarii legate de fosta relație. A preferat să se axeze pe carieră și recent și-a văzut împlinit cel mai mare vis: a lansat propriul brand de haine, „Margot People”. Fericită, vedeta a dat vestea pe rețeaua de socializare.

Alexia Eram: „Acum a venit „momentul” și sunt extraordinar de fericită”

„Aștept momentul acesta de când am pus pe hârtie primele idei pentru acest brand, de când am tipărit pe o foaie albă câteva modele de hanorace și am schițat primele variante de logo, de când am ales dintre sute de materiale, pe acelea pe care mi-ar plăcea mie sa le port. Acum a venit „momentul” și sunt extraordinar de fericită.

„Am ajuns, în sfârșit, să creez un brand pe sufletul meu, pe care să îl împărtășesc cu voi!”

Alexia Eram și bărbatul misterios alături de care a ieșit în oraș

După mai bine de un an de munca, după multe întârzieri și greșeli, după perioade în care m-am blocat și nu știam cum să mai continui, după multe momente în care nu credeam că mai pot duce totul pana la capăt, am reușit!

Am ajuns, în sfârșit, să creez un brand pe sufletul meu, pe care să îl împărtășesc cu voi! Acum, tot ce pot sa-mi mai doresc, este să vă placă și vouă! Cu drag și recunoștință, Alexia Margot”, a spus Alexia.

Cine o scoate pe Alexia în oraș

Potrivit informațiilor oferite de Cancan, tânărul misterios alături de care a fost văzută Alexia ar fi un apropiat de-al lui Mario Fresh. Cu el și-a băut cafeaua și tot cu acesta ar fi mers la un club zilele trecute.

Mai mult, pentru că este un bărbat educat, acesta ar fi condus-o acasă pe fiica Andreei Esca. Sursele spun că acesta nu ar avea buzunarul plin ca prietenul Mario Fresh, dar se pare că în acest moment Alexia Eram nu e interesată de acest aspect.

Ce relație să fie oare între brunetă și tânărul chipeș? Să fie doar un amic pe umărul căruia plânge acum Alexia, un bodyguard pus chiar de Mario să aibă grijă de ea sau cei doi speră la o relație pe viitor? 

O altă strategie de promovare?

Aceste două fotografii se regăsesc și acum pe contul de socializare al Alexiei Eram

Ținând cont de faptul că tânărul care a scos-o pe Alexia Eram la plimbare este prietenul lui Mario Fresh, n-ar fi exclus ca artistul să aibă totul sub control și să fie o altă strategie de promovare. Pentru că nu ar fi prima dată când Alexia Eram și Mario Fresh ar recurge la așa ceva.

În plus, fiica Andreei Esca e înfloritoare și nu are nici o legătură cu o femeie care s-a despărțit de iubitul alături de care a stat opt ani. Își promovează proiectul de modă, așa cum Mario face cu noua piesă lansată, una despre iubire. Doar Mario Fresh a șters fotografiile cu iubita sa Alexia, dar a plecat într-o mică vacanță cu părinții lui. Ca să n-o facă geloasă pe Alexia? Vom afla răspunsurile în viitor.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri