Simona Ionescu / Redactor Șef

Amantlâc pe platourile de filmare ale celebrului serial „Moștenirea”. Actrița principală a plecat, iată cine e noua divă care o înlocuiește

Amantlâc pe platourile de filmare ale celebrului serial „Moștenirea”. Actrița principală a plecat, iată cine e noua divă care o înlocuiește
 De când a fost lansat în anul 2020, serialul turcesc „Moștenirea” a devenit preferatul românilor. După două sezoane în care actrița principală a fost frumoasa Sila Turkaoglu, lucrurile s-au schimbat.

Sila Türkoğlu a părăsit distribuția serialului, după ce presa turcă a tot scris că ea și colegul de platou Halil Ibrahim Ceyhan ar fi cuplați, iar contractul filmului interzice legăturile amoroase între protagoniști. Actrița a abandonat filmările și totul s-a terminat cu scandal, Sila fiind amenințată cu justiția.

Sila s-a iubit cu Halil İbrahim Ceyhan

Sila și-a trimis avocații să spună că nu a mai vrut să lucreze la serial din cauza condițiile grele de muncă. „Deși clienta mea i-a informat pe producători că nu mai poate lucra în asemenea condiții, nu s-a făcut nici o schimbare sau îmbunătățire în ceea ce privește numărul de zile și de ore de lucru, în atmosfera sau atitudinea producătorilor față de clienta mea.

Chiar și în zilele în care se simțea rău, clienta mea a fost forțată și hărțuită să lucreze”, au spus apărătorii. Se pare însă că nu acesta a fost adevărul, ci faptul că s-a despărțit de Halil İbrahim Ceyhan. Cei doi au trăit o poveste de dragoste, deși nici unul dintre ei nu a recunoscut oficial. După ce Sila a părăsit intempestiv serialul, producătorii au fost nevoiți să emită un comunicat de presă.

„Ne cerem scuze pentru comportamentul său telespectatorilor noștri din țară și din străinătate și tuturor colaboratorilor noștri. Toate aceste acțiuni ilegale ale actriței sunt evaluate de echipa noastră de avocați și, în funcție de concluziile demersului, vom lua măsurile legale adecvate”, au declarat membrii companiei producătoare în luna mai a anului 2022.

Noua actriță este extrem de frumoasă, iar publicul o apreciază

Producătorii turci au reușit imediat să-i găsească o înlocuitoare. E vorba de actrița Nana Nanuka Stambolishvili, în vârstă de 32 de ani, o frumoasă dansatoare și designer de modă, ea având propria linie de îmbrăcăminte Kartveli Nana.

Începând din al treilea sezon, difuzat din toamna anului trecut de Happy Chanell, ea joacă alături de Halil İbrahim Ceyhan. Seria această îi pune în evidență pe Yaman și Nana, noua bonă a micuțului Yusuf, nepotul orfan de care are grijă unchiul lui Yaman. Bărbatul și-a pierdut și el soția și avea nevoie de cineva care să se ocupe de educația micuțului. Între el și bonă se țese o iubire neîmpărtășită, bărbatul fiind un tip dur, prins încă în amintirile trecutului alături de soția moartă.

Nana Nanuka Stambolishvili, noua actriță din serialul Moștenirea

Cine e Nana Nanuka Stambolishvili

Actrița Nana Nanuka Stambolishvili este de origine giorgiană, iar în viața reală e o femeie fericită.

În anul 2011 s-a căsătorit cu Lasha Mgeladze și își duce existența în Batumi, orașul unde s-a născut. Bărbatul s-a îndrăgostit nebunește de Nana în timpul unui spectacol în Cappadocia, când a văzut-o cât de frumos dansa, apoi a dus-o în fața altarului.

Nana și Halil, în serialul „Moștenirea”

Serialul „Moștenirea” este difuzat de luni până vineri de la ora 18.00, doar la Happy Channel, post din cadrul grupului Intact.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre