Simona Ionescu / Redactor Șef

Ana Baniciu a făcut mărturisiri senzaționale. Se pregătește de nuntă, dar parcă ar mai vrea să fie curtată

Ana Baniciu a făcut mărturisiri senzaționale. Se pregătește de nuntă, dar parcă ar mai vrea să fie curtată
De doi ani, Ana Baniciu face echipă perfectă cu DJ-ul Edy Kovacs și pare că nimeni și nimic nu-i poate despărți vreodată.

După ce a trecut de cel mai greu moment cauzat de decesul mamei, Ana Baniciu își vede de viață și de relația pe care o are cu bărbatul pe care îl iubește. Și, totuși, pare că lipsește ceva…

Ana Baniciu a făcut mărturisiri senzaționale. Se pregătește de nuntă, dar parcă ar mai vrea să fie curtată

Într-un interviu pentru Cancan, Ana Baniciu și-a amintit de momentele în care bărbații o curtau, lucru care nu se mai întâmplă acum. „Să știi că nu-mi mai scriu, parcă-mi pare și rău. Îmi amintesc de perioada aia când eram curtată și acum nu mai sunt! Glumesc, să știi că mă respectă lumea în general și nu-mi scriu băieții, știu că sunt într-o relație și că mă și căsătoresc, așadar nu mai e de scris, din păcate, la Ana Baniciu”, a declarat artista.

„În ultima perioadă am fost super despărțiți”

Chiar și așa, Edy e bărbatul care-i dă liniștea de care are nevoie și care o completează. Iar cei doi abia așteaptă să se reîntâlnească acasă, după ce fiecare își termină munca pe care o face cu mare plăcere. “Ne face plăcere să petrecem timp împreună, mai ales că în ultima perioadă am fost super despărțiți, eu am fost cu cântări, el a fost la mare cu business-ul lui și acum ne-am regăsit”, a spus blonda.

Edy îi este și cel mai bun prieten

Dar cel mai important lucru în relația lor este faptul că iubitul îi este și cel mai bun prieten. “Cred că important e să și semeni cu omul pe care l-ai ales. Noi aici suntem norocoși, că semănăm foarte mult și atunci nu există foarte multe opinii diferite. Iar în rest, să se iubească, să se respecte.

Noi nu ne-am certat niciodată până acum și nici nu vreau să o facem. Fiecare ceartă pune câte o cărămidă neagră în creșterea unei relații, dar noi ne distrăm și vrem să avem o viață liniștită, să fie o bucată din puzzle frumoasă”, a mai spus simpatica cântăreață.

Și, totuși, ceva tot o deranjează la Edy

Chiar dacă totul funcționează bine între cei doi, există ceva care pe Ana o deranjează.  “Se joacă FIFA încontinuu, iarna. Dar pe mine nu mă deranjează, de aia zic că eu nu am venit să îl schimb pe el sau să îi schimb lui viața, că e cu mine. Nu, el trebuie să fie la fel cum era, să facă ce își dorește, la fel și eu”, a mai spus ea.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre