Simona Ionescu / Redactor Șef

Ana Baniciu va avea o nuntă atipică. Ce a pus la cale fiica lui Mircea Baniciu

Ana Baniciu va avea o nuntă atipică. Ce a pus la cale fiica lui Mircea Baniciu
Ana Baniciu și Edy Kovacs sunt făcuți unul pentru celălalt. Cei doi sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă, iar petrecerea va fi una atipică, fără tradiții.

Pentru că Ana Baniciu nu vrea să țină cont de nici o tradiție. Drept urmare, nici măcar dansul mirilor nu va exista.

„O nuntă mai atipică, mai diferită și atunci avem planuri măricele”

Nunta este în foarte scurt timp, am intrat pe ultima sută de metri, suntem stresați puțini, toți m-au sfătuit toți până acum să nu fiu o mireasă stresată și stresantă, dar nu îmi iese. Ne dorim să fie totul frumos, e o nuntă mai atipică, mai diferită și atunci avem planuri măricele.”, a declarat Ana Baniciu pentru Antena Stars.

În curând vor deveni soț și soție

Cântăreața va avea două rochii de mireasă

Cât privește rochia de mireasă, Ana Baniciu s-a pregătit temeinic și va îmbrăca două ținute care, sigur, vor fi spectaculoase. „Au fost foarte ocupați toți cei care ne ajută și abia acum începe să punem la punct totul. Rochia de mireasă este în lucru, de abia aștept să merg la probă. Voi avea două rochii, nu fac parada modei la nunta mea. Vreau să fie totul cât mai bine gândit.”, a mai spus artista.

Va fi condusă la altar de celebrul său tată, Mircea Baniciu

„Ne caracterizează nunta și ne dorim ca prietenii noștri să înțeleagă că noi am organizat nuntă pe sufletul nostru”

Artista spune că nu va ține cont de nici o tradiție, în afară de faptul că va fi condusă la altar de tatăl său. Și dacă toată lumea se aștepta să facă repetiții pentru dansul mirilor, vedeta le-a spus tuturor că acesta nu va exista. „Vrem să fie o nuntă pentru noi, nu vom avea nici dansul mirilor, ne caracterizează nunta și ne dorim ca prietenii noștri să înțeleagă că noi am organizat nuntă pe sufletul nostru.

Tatăl meu mă va conduce la altar. În rest, nu vom avea tradiții la nuntă. Eu am zis că nu voi cânta la nunta mea, dar nu voi avea cum să nu fac asta.”, s-a destăinuit frumoasa blondă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre