Simona Ionescu / Redactor Șef

Ana Bodea, alias Lia, vedeta fără prieteni. Cine e „prințul” care i-a fost alături în cele mai grele momente

Ana Bodea, alias Lia, vedeta fără prieteni. Cine e „prințul” care i-a fost alături în cele mai grele momente
Recunoaște că a fost exagerat de ambițioasă pentru că și-a dorit  enorm să ajungă balerină. Dar drumul spre succes al Anei Bodea, care întruchipează rolul Liei din serialul cu același nume, a fost extrem de greu. Vedeta spune cine i-a fost mereu alături în cele mai grele momente.

Ambiția de care a dat dovadă nu crede că i-a adus totdeauna ceva bun și susține că se aseamănă foarte mult cu Lia, personajul pe care-l joacă. Ana Bodea nu are prieteni, dar a existat mereu cineva care i-a ușurat momentele ce păreau imposibile.

„L-am avut mereu pe fratele meu”

E talentată, frumoasă, are un chip angelic și este extrem de iubită de publicul din România, dar sunt puțini cei care știu cât e grea a fost viața Liei. Vedeta fără prieteni… „Am avut niște prietene la școală, dar nu pot să spun că au fost prieteni buni. Colegi, colege… Dar l-am avut mereu pe fratele meu. E un om minunat, mai mare decât mine. Mi-am dat seama că prietenii vin și pleacă, dar familia, mediul ăsta frumos în care am crescut, va rămâne”, a spus Lia.

„Zici că e prinț”

Actrița care o interpretează pe Lia și-a pus sufletul pe tavă în podcast-ul Ilincăi Vandici

Fratele a fost stâlpul său, sprijinul, omul care i-a dat cele mai bune sfaturi. „Cumva, nici nu trebuia să vorbesc foarte mult cu el, își dădea seama dacă sunt supărată sau fericită. Odată, era la școala un băiat care cred că mă plăcea și ca să-mi atragă atenția, m-a lovit, dar nu rău. Un fel de tachinare. Vrând ca fratele meu să-mi ia apărarea, m-am dus acasă și m-am plâns.

Când a venit la școală, băiatul acela când l-a văzut, s-a albit la față. Dar fratele meu este un om calm, care rezolvă totul prin vorbe. El mereu a fost acolo, lângă mine și mi-a luat apărarea. Apreciez la fel foarte mult felul în care s-a dezvoltat. Pentru că după ce am plecat eu la Moscova, el a rămas relativ singur. Și era și în anii de liceu. Zici că e prinț, că e gentleman, se poartă atât de frumos cu toată lumea. E o minune de om”, a spus vedeta cu lacrimi în ochi în podcast-ul Ilincăi Vandici. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre