Simona Ionescu / Redactor Șef

Altă nenorocire pentru Ana Morodan. A ajuns în cârje. Ce se întâmplă cu contesa digitală

Altă nenorocire pentru Ana Morodan. A ajuns în cârje. Ce se întâmplă cu contesa digitală
După problemele recente cu alcoolul și substanțele, Ana Morodan are din nou probleme. De data asta, contesa digitală a ajuns în cârje.

Supranumită contesa digitală, Ana Morodan încearcă să-și schimbe viața, dar belelele parcă nu mai vor să plece. De parcă nu i-ar fi ajuns prin ce trece, a ajuns în cârje.

„Feng Shui a zis pentru Șobolanul de Lemn o lună cu peripeții… Am alunecat pe o scară, mi-am rupt ligamentul”

Ana Morodan a povestit că a căzut de pe scară și a început să aibă dureri groaznice de picior. Influencerița n-a stat pe gânduri și a mers de urgență la spital, când medicii i-au dat un diagnostic greu de digerat: și-a rupt ligamentul. Și acest lucru s-a întâmplat tocmai când s-a decis să plece la munte, într-o drumeție.

Din nefericire însă, totul a fost anulat. „Feng Shui a zis pentru Șobolanul de Lemn o lună cu peripeții… Noah… am alunecat pe o scară, mi-am rupt ligamentul (…) Și eu marți eram programată să mă urc pe munte. Exclus. Hai, acum, închide și deschide-mi portiera”, a spus influencerița. Dat fiind accidentul pe care tocmai l-a avut, Ana Morodan se deplasează acum cu ajutorul unei cârje.

Ana Morodan a ajuns în cârje

Ana Morodan, fata nefericită

După ce și-a pus gândurile în ordine, Ana Morodan a început să-și revină și să doarmă. Nu demult, ea și-a deschis sufletul și a spus lucruri despre copilăria sa pe care nu le-a știut nimeni până acum. Vedeta spune că e foarte fragilă și sensibilă, însă nu vrea să o arate nimănui. Asta nu înseamnă că nu are momentele sale de slăbiciune, dar a învățat de mică că cel mai important lucru ea este să fie lipsită de mnifestări sensibile în public.

„In this era of my social media usage aș vrea să normalizez și momentele de fragilitate. Alea pe care nu le-am arătat niciodată pentru că așa am fost învățată de mică: să fiu puternică și lipsită de manifestări sensibile în public. Și de aia am ajuns un model de succes pentru multă lume, dar o fată atât de nefericită pentru mine și în ochii mei”, a scris Ana Morodan, pe Instagram.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre