Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan a bălăcărit-o pe iubita lui Reghcampf fiindcă n-a venit la procesul cu ea. Nici „soarele meu” n-a scăpat

Anamaria Prodan a bălăcărit-o pe iubita lui Reghcampf fiindcă n-a venit la procesul cu ea. Nici „soarele meu” n-a scăpat
A avut loc primul termen în procesul pe care Anamaria Prodan îl are cu Corina Caciuc, actuala iubită a lui Reghecampf acuzând-o de defăimare. Afacerista a fost punctuală, dar Corina Caciuc n-a venit. Iată și de ce.

Iubita lui Reghecampf, Corina Caciuc face ce știe mai bine. Se plimbă cu antrenorul și copilul prin Arabia, iar Anamaria Prodan stă prin tribunale. Azi, la Judecătoria Buftea a fost termen în procesul în care Corina Caciuc a acționat-o în judecată pe Anamaria Prodan pentru calomnie, acuzând-o că s-ar fi folosit de numele ei și ar fi denigrat-o public.

Anamaria Prodan a bălăcărit-o pe iubita lui Reghcampf fiindcă n-a venit la procesul cu ea

Faptul că iubita fostului soț n-a fost prezentă la proces a scos-o din sărite pe Anamaria Prodan, care a mers la tribunal alături de avocații ei. Afacerista n-a putut să reziste și s-a luat din nou de Corina Caciuc, femeia despre care spune că i-a furat bărbatul. Anamaria Prodan a povestit că s-a amuzat azi, atunci când a văzut că la proces a fost doar ea și avocații. „Sexy impresara” a susținut totodată și că avocatul „acestei vedete internaționale” a fost pusă într-o situație complicată, neavând la mână nici un act „doveditor care să susțină lipsa de la termen a clientei sale”.

„Nu a avut absolut nimic care să ateste șederea clientei Caciuc în Arabia Saudită”

„Motivele erau hilare: 1. Nu are contractul lui Reghecampf din Arabia Saudită, căci nici Reghecampf nu-l are. Acesta l-a semnat doar în limba arabă și nu este tradus. Așa ceva nu am auzit nici în cărțile de colorat. Nu a avut un act medical care să ateste lipsa clientei de la termen. Nu a avut absolut nimic care să ateste șederea clientei Caciuc în Arabia Saudită.

Și era și normal să nu aibă, deoarece Reghecampf este însurat și are copii făcuți cu fiecare femeie, așa cum a putut el, săracul. Amantele sau concubinele nu fac parte din contractul lui Reghe în Arabia Saudită. Ele nu au cum să aibă reședința în această țară, decât dacă sunt luate în spațiu de Reghe ca bone, bucătărese sau femei de serviciu. Nu știu și nu este problema mea cum o ia în spațiu pe Caciuc”, a declanșat atacul Anamaria Prodan pentru Spynews.

Anamaria Prodan nu se lasă. S-a luat iar de Corina Caciuc

Nici Reghecampf n-a scăpat de gura Anamariei Prodan

Chiar dacă nu mai sunt împreună și spune că nu o mai interesează de fostul soț, Anamaria Prodan l-a avertizat din nou pe fostul soț. Ea susține că „nu e suficient de bărbat să pună stop mizeriei pe care tocmai el a provocat-o și își târăște familia în așa mizerie oribilă”. De asemenea, afacerista a declarat că le va fi greu copiilor să-și privească tatăl „când pe zi ce trece face mizerii și mai mari”. Motivul? Disperarea antrenorului „de a mai lua ceva bani de la mine”.

„Adică pentru faptul că l-am inventat și i-am pus numărul la poartă, cum spunem noi în fotbal”

Ca și în alte dăți, Anamaria Prodan a spus că va continua să se roage ca Dumnezeu să-i deschisă ochii „și să iasă din nămolul în care se scaldă”. „Să ne mulțumească mie și copiilor, mamei mele pentru tot ce am făcut în toți acești ani pentru el, viața lui, familia lui și cariera lui. Adică pentru faptul că l-am inventat și i-am pus numărul la poartă, cum spunem noi în fotbal. Baftă în tot ce face!”, a declarat impresara.

Nu în ultimul rând, ea l-a invitat pe Reghecampf să privească „reality show-ul familiei mele”, pentru a-și vedea băiatul lor, pe Laurențiu jr.-Bebeto, măcar la televizor. Poate așa va înțelege cum este să-și abandoneze copiii.

Ce face Corina Caciuc în timp ce Anamaria Prodan se plimbă prin tribunale. Sursă foto: instagram

Corina Caciuc comparată cu Georgina Rodriguez

În timp ce Anamaria Prodan e furioasă, Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf se plimbă liniștiți, alături de fiul lor. Antrenorul a urcat câteva fotografii pe contul de socializare alături de noua sa familie.

Într-una dintre acestea, Reghecampf apare alături de Corina Caciuc, însărcinată cu al doilea copil, dar și cu primul băiețel alături de un căluț care pare mulțumit de mângâierile antrenorului. Fanii au sărit imediat cu tot felul de comentarii, iar unul dintre internauți a comparat-o pe Corina Caciuc cu Georgina Rodriguez, iubita lui Ronaldo. De asemenea, fanii au numit-o pe Anamaria Prodan „răul suprem”.

„Bine că ai scăpat de răul suprem”

„Indiferent cum ai ieșit din relația anterioară! Ești un erou în viață! Bine ca ai scăpat de răul suprem! Și viață frumoasă să aveți!”, „Bine că ai scăpat de femeia fantastică”, „ Toți copiii făcuți de femeile din viața dvs vă seamănă. La ultimul s-a pus toată esența. Sănătate să fie, că viața o povestim toți, dar nimeni nu deține înțelepciunea”, sunt doar câteva dintre mesajele internauților pentru Laurențiu Reghecampf.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre