Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan a vrut să arate că nu suferă, dar Reghecampf a dat-o de gol. Video

Anamaria Prodan a vrut să arate că nu suferă, dar Reghecampf a dat-o de gol. Video
Anamaria Prodan îl poartă pe Reghecampf și acum în suflet și nu renunță la amintirile cu el.

Se bate cu pumnul în piept că îl va arăta lumii întregi pe iubitul ei după ce se va termina divorțul, dar Anamaria Prodan suferă cumplit și acum.

Anamaria Prodan a vrut să-și încânte fanii cu un video simpatic, dar a dat-o de gol un amănunt important

Fiica Ionelei Prodan și-a filmat superba felină pe care o adoră, apoi a postat filmul pe rețeaua de socializare. A uitat însă să schimbe lenjeria de pat, așa că internauții au constatat cu stupoare că  pe aceasta era inscripționat Anamaria și Laurențiu Reghecampf. O fi făcut vedeta intenționat acest lucru, pentru a-i da palpitații Corinei Caciuc? Indiferent care ar fi răspunsul, prietenii din online au înțeles că blonda încă suferă enorm după despărțirea de antrenorul Craiovei.

I-a pus gând rău lui Reghe și amantei

Tot recent, Anamaria a vorbit despre faptul că se pregătește să-l înfrunte pe antrenorul Craiovei, care și-a cam luat-o în cap și trebuie stopat. ”Atât de mulți ani m-am chinuit să-l fac ceea ce a fost. Azi e ceva cumplit și jenant. Am crezut că are mândrie sau că pot să i-o insuflu!

Sperăm să dispară și să se termine circul, căci dacă se apucă familia toată să vorbească îl dă afară și amanta. Deocamdată, eu pregătesc zecile de dosare pe care el și amanta mi le-au deschis. Am să-i pun cu botul pe labe, ca deja s-au întins prea mult!”, a mărturisit Anamaria Prodan pentru Fanatik.

Și-a făcut parfum

În memoria mamei sale, Anamaria a muncit enorm pentru a lansa un parfum. Vedeta spune că a lucrat opt luni la acest proiect, însă e foarte mulțumită de ceea ce a ieșit și speră că va da lovitura. După inaugurare, unde a participat Bebeto, blonda a dat o petrecere pe cinste, unde a dansat alături de prieteni. „Am îndeplinit multe dintre dorințele ei. Carte, și a mea și a ei, parfumul acum, și ea a avut, dar pe vremea aceea nu a prins. (…)

Nu știu câte cărți sunt de calitatea cărții mele, nu știu câte parfumuri sunt de calitatea a ceea ce am scos. Sticla este o operă de artă, este încrustrată în ceramică. Mai am de făcut vinul, pentru că ea și-a dorit foarte mult acest lucru. Ea bea vin sec, roșu… Voi face un Merlot, dar voi face și unul alb și unul dulce cu numele ei, mie așa îmi plac vinurile, dulci. Voi deschide un restaurant, unul regal, boieresc, cum voia ea”, a dezvăluit Anamaria Prodan.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre