Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan dă iar de pământ cu Reghecampf. Nici pe avocatul antrenorului nu-l iartă

Anamaria Prodan dă iar de pământ cu Reghecampf. Nici pe avocatul antrenorului nu-l iartă
Cu câteva zile în urmă, în plină stradă a izbucnit un nou scandal între Anamaria Prodan și fostul soț, Laurențiu Reghecampf. Au ajuns și oamenii legii să facă lumină. Avocatul antrenorului spune adevărul.

Laurențiu Reghecampf i-a făcut plângere Anamariei Prodan, iar vedeta s-a trezit cu poliția și fostul partener de viață la Gruiu, acolo unde afacerista a dus la reparat skijet-ul familiei. Avocatul lui Reghe a mărturisit că nu skijet-ul în valoare de 80.000 de euro îl interesa pe antrenor, ci barca, care valorează 400.000 de euro, care ar fi fost în același loc.

„Avea tot dreptul să fie acolo”

În plus, susține avocatul Adrian Căvescu, Reghecampf ar fi fost informat că barca ar avea mai mulți proprietari în acte, motiv pentru care imediat a cerut ajutorul oamenilor legii. „Regula este că, în cazul unui partaj, bunurile se împart egal. De la această regulă, prin probele administrative, judecătorul poate decide alte cote, în funcție de cota de participare. Avea tot dreptul să fie acolo.

A fost formată o sesizare penală la IPJ Ilfov, cu caracter general, nu a fost indicat un autor. Nu arătăm cu degetul spre nimeni. Paguba era lipsa bunurilor comune de la domiciliu”, a declarat avocatul lui Laurențiu Reghecampf la Antena Stars. Cât privește skijet-ul, apărătorul a mărturisit că nu se află nici pe numele clientului său, nici pe cel al Anamariei Prodan.

Reghecampf cere despăgubiri pentru liftul din vila de la Snagov

Reghecampf nu-i de capul lui. Anamaria Prodan spune clar: „Nu am bărbat de lăsat”
Soții Prodan-Reghecampf când se iubeau

Mai mult, avocatul spune că Reghecampf ar urma să ceară despăgubiri pentru că Anamaria Prodan a desființat liftul din locuința de la Snagov, unde au locuit împreună. Liftul ar fi fost construit cât era căsătorită cu Reghecampf și totul ar fi costat 19.000 de euro.

„Până la finalizarea divorțului, nici un bun nu mai pleacă din familie”

Anamaria Prodan s-a enervat cumplit când a auzit ce i se pune pe umeri și a făcut lumină în acest caz. „Eu am zis și repet. Și pentru Reghe și pentru Poliție și pentru oricine. Barca este la mine. Stă foarte bine, proprietarii se numesc Anamaria Prodan Reghecampf și Laurențiu Reghecampf. Până la finalizarea divorțului, nici un bun nu mai pleacă din familie. Și așa va rămâne”, a spus aceasta pentru o publicație.

Afacerista a punctat faptul că fostul soț are datorii și „își dorește să vândă ceva”, dar ”a vândut mult prea multe pe nimic”. Iar dacă nu se va descurca să-și plătească datoriile „atunci o să avem toți o discuție cu el să vedem cum îl ajut”.

Anamaria Prodan: „Ferească Dumnezeu să ai așa avocat

Nici avocatul lui Reghecampf n-a scăpat de limba ascuțită a Anamariei Prodan, și ea absolventă de drept. L-a făcut „patetic” și „foarte slab”.

„Ferească Dumnezeu să ai așa avocat! Să ajungi, după chipurile o facultate de drept terminată, să te faci de râs pe la tv că Reghe are dreptul să vândă ceva, chiar dacă e pe numele lui și este dobândit în timpul căsniciei, e grav. Dar, și aici este o problemă: prea mulți măscărici care termină dreptul pe scări! Asta a fost problema lui Reghe mereu, l-au păcălit toți și toate! I-au luat și banii, și demnitatea!”, a mai spus impresara pentru aceeași publicație.

Avocatul impresarei lămurește totul

La rândul său, apărătorul Anamariei Prodan, Oleg Burlacu susține că avocatul lui Laurențiu Reghecampf nu știe legea, pentru că „în acest moment, toate bunurile soților Reghecampf sunt comune”.

„Indiferent cine este titularul în acte pe un anumit bun, intră în comunitatea legală a soților! Oricine care susține contrariul nu cunoaște legea! Până nu va exista o decizie definitivă de partaj, toate bunurile dobândite în timpul căsătoriei rămân comune și fiecare dintre soți este coproprietar al acestora”, a menționat avocatul Burlacu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre