Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan e forță. Nici vedetele de la Hollywood n-au fost primite așa în Dubai. Arabii s-au întrecut pe sine. Exclusiv

Anamaria Prodan e forță. Nici vedetele de la Hollywood n-au fost primite așa în Dubai. Arabii s-au întrecut pe sine. Exclusiv
Cu Laurențiu Reghecampf sau fără, Anamaria Prodan rămâne aceeași femeie puternică și mai ales iubită de toată lumea.

Recent, Anamaria Prodan și-a făcut apariția în Dubai și, ca orice afaceristă care se respectă, a mers la un club să se relaxeze după atâta muncă și stres. Fără să știe ce surpriză inedită o așteapă. Când a intrat în superba locație, blonda a constatat cu bucurie că numele ei a fost proiectat cu litere imense, de jur împrejurul incintei. Welcome, Anamaria Prodan, s-au gândit arabii să scrie, amintindu-i afaceristei cât de mult o apreciază.

“Eu impart lumea în două categorii: inteligenții și perverșii”

Cu ceva timp în urmă, Anamaria Prodan a vorbit despre situațiile în care își iese din minți și care sunt momentele ei de slăbiciune. “Eu mă cert foarte tare când sunt atacată. Am o perversitate în mine sau o diplomaţie… Ştiu să aplanez. Eu împart lumea în două categorii: inteligenţii şi perverşii.

În timp, ştiu să fac omul să vină după mine. Am momentele mele de slăbiciune, dar dacă sari calul prea tare, îţi iau calul şi mă sui peste tine. N-ai cum să depăşeşti limita cu mine că te mănânc! Ştiu ce pot şi cât pot. Sunt zece clase peste tot ce mişcă în fotbal! În primul rând, sunt femeie şi am ceva în plus.

“Nu pot să ţin o duşmănie în sufletul meu. Dar sunt unii pe care de ani buni nu-i mai bag în seamă”

Am o educaţie! Şi dacă-i verifici pe toţi, ei nu fac jumătate din ce am eu. Inteligenţă, şmecherie. Eu mă joc cu mintea lor. (…) Eu sunt omul care ştie cât a greşit şi unde. Am capacitatea să îmi cer iertare. Şi mă simt foarte bine în momentele alea! Nu pot să ţin o duşmănie în sufletul meu. Dar sunt unii pe care de ani buni nu-i mai bag în seamă. Ei sunt neica nimeni pe stradă, aşa cum zicea mama”, a afirmat vedeta..

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre