Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan n-a acceptat ca Bebeto să ia o pauză de la studiu nici măcar de ziua lui. Iată care e motivul

Anamaria Prodan n-a acceptat ca Bebeto să ia o pauză de la studiu nici măcar de ziua lui. Iată care e motivul
Cu câteva zile în urmă, Bebeto, fiul Anamariei Prodan și al lui Laurenţiu Reghecampf a împlinit 14 ani. Ce a făcut mama pentru el.

14 ani este o vârstă extrem de importantă în viața unui copil, așa că darul pe care Anamariei Prodan a fost pe măsura vârstei.

Anamaria Prodan n-a acceptat ca Bebeto să nu facă antrenament nici măcar de ziua lui. Iată care e motivul

A trecut perioada în care Anamaria Prodan îi făcea tot felul de cadouri micuțului Bebeto. Băiatul a crescut, așa că mama a considerat că a venit momentul ca tânărul să primească bani. Și nu orice sumă, ci 2000 de euro. Pe de altă parte, ea nu a acceptat ca fiul ei să lipsească de la antrenamentul la fotbal nici măcar de ziua lui. A existat și un motiv: i-a pregătit o petrecere-surpriză.

„Nu mai merg cadourile. E bărbat. Banii-s sfinți la cadou

„Nu bănuia nimic. A fost o surpriză. Eu m-am ocupat de tot. Zilele astea o să-i fac buletinul. (…) I-am dat bani. Acum e mare. Nu mai merg cadourile. E bărbat. Banii-s sfinți la cadou. Așa merge și își ia el ce vrea. Sau își comandă ceea ce-și dorește. Îi dau băiatului meu și viața mea. Pentru copiii mei trăiesc”, a declarat Ana Maria pentru Playtech.

Ce mesaj i-a dat Reghecampf

Nici Laurențiu Reghecampf n-a stat degeaba, și i-a trimis fiului său un mesaj de felicitare. Chiar dacă Bebeto era supărat cu ceva timp în urmă că tatăl său nu îl mai bagă în seamă. „La mulți ani, Bebele meu – te iubește tata mult”. În plus, Reghe a postat și câteva fotografii cu cel mic. Anamaria a mărturisit că Bebeto a început școala din august, iar anul viitor cei doi vor să se mute în altă țară, posibil în Dubai.

Despărțirea de Reghecampf a dat-o peste cap pe Anamaria Prodan, care din când în când mai postează mesaje cu direcție către fostul antrenor de la Craiova. „Am realizat după foarte mult timp că eu încercam să construiesc un bărbat, în timp ce el dărâma femeia care eram! Deci! Capul sus! ….

Trăiți frumos departe de mizeriile și slăbiciunile tuturor. Lăsați în urmă răul și zâmbiți, căci Dumnezeu când ești bun îți îndepărtează răul din viață și îți dă ceva de vis exact așa cum meritați!️ Good Luck all!”, a scris Anamaria Prodan pe contul său de Instagram.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre