Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan, prima reacție după ce Reghe a rămas fără loc de muncă. Îi transmite că ea poate fi salvarea lui. Corina o să fie furioasă

Anamaria Prodan, prima reacție după ce Reghe a rămas fără loc de muncă. Îi transmite că ea poate fi salvarea lui. Corina o să fie furioasă
Laurențiu Reghecampf e liber de contract. Universitatea Craiova a renunțat la serviciile sale, iar Anamaria Prodan a prezis că acest lucru se va întâmpla. Și pentru că a avut dreptate, impresara a marcat momentul prin două lovituri puternice, care să-i arate supremația.

Experiența de viață a Anei Prodan se vede. Când încă soțul ei a dat de greu, a preferat să nu se bucure cu artificii, ci să întindă o mână de ajutor. Dar nu oricum…

Corina Caciuc o să înnebunească de nervi

După anunțul Universității Craiova, că a renunțat la serviciile antrenorului Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a postat pe Instagram o poză cu ea goală, într-o cadă plină cu spumă. Potrivit datelor apărute pe rețeaua socială, Anamaria Prodan se află în Hamburg, Germania – țara de care Reghecampf e foarte legat și totodată locul unde și-au început povestea de dragoste.

„Speranța pe care o porți poate fi un far în furtuna cuiva”, a scris ea în dreptul fotografiei, iar mesajul e clar pentru Reghe.

Chiar și așa, nu foarte direct, cu siguranță Corina Caciuc va privi rândurile Anei ca pe o invitație adresată soțului cu care se află în plin divorț.

Anamaria Prodan, despre situația lui Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova

Anamaria Prodan a vorbit despre conflictul apărut la Craiova între Reghe și patron.

„Reghe se ține de contract. Nu există prietenie cu Rotaru. El asta a învățat de la mine, contractul se duce la bun final. El a învățat mai puțin pe parte de contracte. A fost obișnuit să stea liniștit, cu contracte perfecte. E greu ca antrenor dacă nu faci performanță.

El vrea să fie ca Lucescu, Olăroiu să își ia ce jucători vrea. Măiestria lui s-a văzut la Chiajna și în primul mandat la FCSB, când nu au fost bani. Laur are nevoie de cineva puternic.

Lui îi e teamă de jurnaliști, de tot. El cât era soțul meu nu avea probleme. Cu mine nu avea Facebook, Instagram. Astea erau lucruri de puști. El nu a putut sta pe drumul ăsta și asta l-a afectat”, a spus Anamaria Prodan la Pro Arena.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre