Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se „bat” în martori. Scânteia care a dus la divorț

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se „bat” în martori. Scânteia care a dus la divorț
Au trecut trei ani de când Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit, dar divorțul nu s-a pronunțat, iar situația nu s-a schimbat. Martorul antrenorului a făcut declarații uluitoare.

În vara lui 2021 Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au anunțat că merg pe drumul diferite. Ce incident l-a pus pe gânduri pe antrenor.

„Întâmplarea asta a fost cheia acestei despărțiri”

La ultima înfățișare din divorțul lor, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au adus martorii. Valentin Petrișor „Dinte”, martorul antrenorului a făcut mărturisiri șocante.

Bărbatul susține că scânteia care a declanșat focul dintre cei doi parteneri s-a produs în 2018, când a avut loc un eveniment nefericit. În 2019, Reghecampf a fost deranjat de discuția aprinsă dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, care s-a terminat cu pumnul pe care impresara i l-a dat în față fotbalistului.

Anamaria Prodan ar fi furat cheia de la camera de hotel unde stătea soția lui Dan Alexa și i-a tăiat hainele

Cu un an înainte însă, poate din gelozie, poate din alte motive, Anamaria Prodan a avut o altă ieșirea nervoasă. Ar fi furat de la recepția hotelului unde erau cazați Dan Alexa și soția cheia de la camera lor.

Martorul lui Reghecampf susține că afacerista ar  fi intrat și ar fi tăiat toate hainele Andradei, soția lui Alexa. „Dinte” susține că are dovezi, dar atunci Reghe l-ar fi rugat să nu spună nimic, pentru că vrea să aibă familia unită. În 2019 însă, după episodul cu pumnul dat lui Alexa, antrenorul s-a decis să divorțeze.

„Ne-am deplasat la Călărași și am stat de vorbă cu persoanele în cauză”

 „N-am vrut să îi stric familia. Ulterior, s-a întâmplat ce s-a întâmplat în 2019. Episodul ăsta din 2018 a declanșat tot. Întâmplarea asta a fost cheia acestei despărțiri. Atunci Laurențiu a luat decizia. (…)

În 2018 a fost informat de către o sursă despre acest episod. Aflând despre acest episod, ne-am deplasat la Călărași și am stat de vorbă cu persoanele în cauză. (…) Acești martori vor fi citați și, că vor, că nu vor, trebuie să vină.

La fel și Dan Alexa și soția acestuia, care nu cred că o să îi țină partea Anamariei Prodan să spună că nu i-a tăiat hainele”, a spus Valentin „Dinte” Petrișor, la emisiunea „Un show păcătos”.

„Reghe a plătit până acum un an utilitățile la casa unde locuiește Ana”

Pe de altă parte, martorul lui Reghecampf are o explicație și pentru faptul că antrenorul și impresara nu găsesc o soluție privind pensia alimentară a fiului lor.

Acest martor „Dinte” susține că afacerista „n-a vrut să scape. Ei de trei ani de zile, de când Anamaria a cerut custodia copilului, cealaltă parte trebuie să plătească pensie alimentară”, iar antrenorul nu doar „că i-a plătit pensie alimentară, în primul an i-a plătit școala, 20.000 de euro. (…) Reghe a plătit până acum un an utilitățile la casa unde locuiește Ana”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri