Simona Ionescu / Redactor Șef

Anca Serea, mama eroină din showbiz, mărturisiri despre școala absolvită, haine, avion și vacanțe

Anca Serea, mama eroină din showbiz, mărturisiri despre școala absolvită, haine, avion și vacanțe
Invitată la Antena 1, Anca Serea, cunoscută și ca mama eroină din showbiz, le-a explicat românilor ce a hotărât cu o parte a vestimentației sale și celor 6 copii.

Pe de altă parte, Anca Serea le-a dat un sfat părinților și privind îmbrăcămintea copiilor. Vedeta a venit și cu o veste neașteptată.

Anca Serea și-a împlinit un vis mai vechi și e proaspăt absolventă a Școlii de bune maniere, etichete și protocol de la Londra. Cât privește hainele pe care nu le mai poartă, Anca a decis să le vândă pe Internet. Ea recunoaște că sunt momente în care-și achiziționează produse foarte scumpe și consideră că de acestea pot beneficia și alte doamne și domnișoare.

„Sara îmi spune să îndrăznesc mai mult că încă sunt tânără”

„De ce să nu se bucure și alte femei de haine de calitate? În ceea ce privește lucrurile copiilor mei, cuvântul de bază e confortul și calitatea. Nu aloc sume foarte mari pentru vestimentația lor, pentru că nu e normal și trebuie să învețe să aibă un echilibru.

De aceea, îi sfătuiesc pe părinții care au copii să păstreze hainele costisitoare. Fetele sunt cele mai apropiate de acest concept, Sara e pasionată, mă și învață cum să mă îmbrac, îmi spune că îndrăznesc mai mult pentru că sunt tânără. Ea este și la un liceu de artă și e aplecată spre partea asta, cunoaște anumite compoziții.

„De două ori pe an, donăm hainele”

Într-o mică proporție, am reciclat hainele între ei, dar de două ori pe an, donăm. Îi implic și pe copii în acest proces și îi las să aleagă și hainele și jucăriile. Cu cât sunt mai mici procesul e anevoios, de aceea îi iau cu mine în vizite la centre de plasament și e cea mai mare satisfacție.

Eu cred că cei șapte ani de acasă sunt esențiali în dezvoltarea lor și sunt fericită să anunț că sunt absolventă a Școlii de bune maniere, etichete și protocol de la Londra. A fost un vis de al meu și e un domeniu pe care-l fac cu drag și atenție și încerc să dau atâtea informații pe cât cunosc. Copiilor mei și celorlalți”, a mărturisit Anca.

„Am fobie de avion”

Pentru că e vremea vacanțelor, Anca, alături de soț și cei 6 copii s-au plimbat și o vor mai face. Dar călătoriile se fac totdeauna cu mașina personală sau cu trenul. „Vara noastră e atipică. Am plecat cu copiii la mare și la Viena, în Germania, vacanțele le facem cu trenul și mașina și asta doar din cauza mea, pentru că am fobie de avion.

Am avut și vacanța părinților, am fost pentru prima dată la Veneția cu Adrian. El e implicat în multe proiecte și de multe ori nu ne însoțește. Acum vom pleca la Viscri și spre sfârșitul verii urmează încă o vacanță la mare”, a mărturisit vedeta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre