Simona Ionescu / Redactor Șef

Anca Țurcașiu, cu lacrimi în ochi. Și-a amintit ce au făcut părinții când a venit pe lume

Anca Țurcașiu, cu lacrimi în ochi. Și-a amintit ce au făcut părinții când a venit pe lume
Anca Țurcașiu se ține tare, însă este o fire foarte sensibilă și nu puține au fost momentele în care a arătat cât poate să fie de vulnerabilă.

Recent, artista a postat un video pe contul de socializare, în care le-a arătat fanilor cum arăta curtea din blocul în care a locuit în copilărie.

Mai mult, artista a povestit și despre cireșul pe care părinții l-au plantat atunci când ea a venit pe lume și care acum arată extraordinar. Momentul a fost plin de nostalgie, iar celebrei cântărețe i s-au umplut ochii de lacrimi. „Am venit în curtea blocului în care m-am născut.

Și mi-am adus aminte că părinții mei au plantat un cireș în ziua în care am venit pe lume, și l-am găsit aici. M-am emoționat foarte tare. Am vrut să împart cu voi emoția asta, pentru că mi s-a părut foarte tare”, a spus Anca pe contul său de socializare.

De ce sunt bărbații speriați de personalitatea ei

După ce a divorțat de soțul său, Anca Țurcașiu și-a revenit spectaculos și arată mai bine ca niciodată. Deși e o femeie curtată, cântăreața spune că bărbații se sperie de personalitatea ei. „Nu, să știi că bărbații sunt foarte timizi, foarte rar bărbații îndrăznesc, au curajul să vină către mine, pentru că se sperie de personalitatea mea și le e teamă oarecum. Pentru ei sunt Anca Țurcașiu, persoana aceea, nu pot realiza că sunt și eu un om ca toți oamenii.

Anca Țurcașiu a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe

„Sunt un om vesel, deschis, sociabil, zâmbitor, cald, adică nu sunt cu nasul pe sus sau să mă port într-un anume fel”

Cum m-aș duce eu acum să îl cunosc pe Bradley Cooper, de exemplu. Eu m-aș duce normal, cumva, pentru că înțeleg că e doar o meserie aceasta, dar totuși ai așa un sentiment… Primesc foarte multe complimente și normal că mă fac să mă simt foarte bine, eu și sunt un om vesel, deschis, sociabil, zâmbitor, cald, adică nu sunt cu nasul pe sus sau să mă port într-un anume fel. Consider că sunt un om absolut normal.”, a declarat Anca pentru Viva.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre