Simona Ionescu / Redactor Șef

Anca Țurcașiu se distrează în Dubai, dar a primit o veste neagră legată de fostul soț

Anca Țurcașiu se distrează în Dubai, dar a primit o veste neagră legată de fostul soț
Anul 2020 a fost cumplit pentru Anca Țurcașiu, care a pus punct unui mariaj de 22 de ani. Cântăreața a încercat să-și găsească echilibru și să ia viața de la capăt. S-a avântat în muncă, dar lucrurile nu au fost tot timpul roze, mai ales în ultimul an. Acum, a primit și o veste proastă.

Potrivit informațiilor oferite de Cancan, instanța a decis că Anca Țurcașiu nu primește nimic din averea pe care a făcut-o alături de fostul soț. Iată și motivul.

Un divorț după 22 de ani de mariaj nu este ușor pentru nimeni, iar Anca Țurcașiu deși a părut foarte puternică, a suferit enorm. Când toate lucrurile păreau că merg pe drumul cel bun, instanța a decis că vedeta nu va primi nimic de la fostul soț. Există, desigur și un motiv și anume faptul că Anca nu ar fi plătit taxa de timbru în valoare de 6000 de euro. Se pare că artista a făcut o cerere prin care a cerut să fie scutită de aceasta, întrucât nu are un venit stabil, dar instanța i-a respins cererea. În consecință, nu va avea câștig de cauză.

Anca se distrează în Dubai

Potrivit Codului de Procedură Civilă, „194-197. (2) Când cererea nu îndeplineşte aceste cerinţe, reclamantului i se vor comunica în scris lipsurile, cu menţiunea că, în termen de cel mult 10 zile de la primirea comunicării, trebuie să facă completările sau modificările dispuse, sub sancţiunea anulării cererii”. Se pare că Anca nu și-a pus mari speranțe în averea pentru care a muncit.

Cântăreața e plecată acum într-o vacanță superbă în Dubai, alături de prieteni și își bucură fanii cu fotografii spectaculoase. „N-o să vă vină să credeți, dar sunt pentru prima dată în Dubai și din prima seară am venit să văd spectacolul de lumini. Sunt foarte emoționată, pentru că pentru mine este pentru prima oară”, a mărturisit vedeta pe Instagram.

De ce a divorțat de medicul Georgescu

Deși nimeni nu știe adevăratul motiv al divorțului, invitată într-un podcast, cântăreața a vorbit despre greșelile pe care le-a făcut în timpul căsniciei. ”Nu am avut grijă de mine! Până la divorț, eu nu am avut grijă de mine.

Anca Țurcașiu, pentru prima dată în Dubai

Eu am fost căsătorită 23 de ani. Am avut grijă decât de ei. M-am lăsat întotdeauna pe ultimul loc și îmi pare rău, este singurul meu regret, pentru că nu am avut grijă de mine. Munceam îngrozitor de mult, veneam acasă noaptea, găteam, căram, alergam, ziceai că sunt nebună, pentru că eu voiam să le fac pe toate. (…)

„Vreau să trag un semnal de alarmă pentru femeile care sunt în situația în care am fost eu, să strige după ajutor”

Eu sunt acum 80% altă persoană. M-am mobilizat dintr-o cădere gravă cu ajutorul oamenilor din preajmă. Vreau să trag un semnal de alarmă pentru femeile care sunt în situația în care am fost eu, să strige după ajutor. Pentru că nici nu o să realizeze cum Dumnezeu o să le întindă toate mâinile, toate pârghiile posibile, ca să te agăți de absolut orice și să te ridici”, a mărturisit vedeta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre