Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Antonescu radiază de fericire. Și-a împlinit cel mai mare vis. „Am dat reset la toată viața”

Andreea Antonescu radiază de fericire. Și-a împlinit cel mai mare vis. „Am dat reset la toată viața”
Ani buni, Andreea Antonescu a avut o mare dorință, iar acum marele său vis s-a împlinit. Abia acum, vedeta e cu adevărat împlinită.

Andreea Antonescu e extrem de bucuroasă, pentru că și-a împlinit visul. Se pare că nici lucrurile cu fostul soț, Traian Spak, nu stau rău deloc.

Andreea Antonescu nu-și mai încape în piele de fericire. După mulți ani, în care mergea în America cât de des putea pentru a-și vedea fetița cea mare, acum toate lucrurile s-au așezat. Sienna, îndrăgostită până peste cap de micuța Venice, i-a făcut mamei cea mai mare surpriză. A decis să rămână în România. Andreea zburdă de fericire și se ocupă acum de înscrierea Siennei la școală, în clasa a șasea.

„Acum, de dragul fetiței celei mici, Venice, și al meu a decis să rămână aici.  Fiică-mea a rămas cu mine”

”Ea a studiat acolo. Și, acum, de dragul fetiței celei mici, Venice, și al meu a decis să rămână aici.  Fiică-mea a rămas cu mine. Urmează să o înscriu la școală, în clasa a șasea.

Ea și-a dorit să rămână aici, dar era și visul meu să am fetele aici. Dincolo de trăirile pe care le aveam eu, supărările, că aveam doi copii pe două continente și îmi era foarte greu, acum am inima împăcată. Nimic nu e mai frumos de atât, să fiu cu fetițele. Sunt foarte fericită, sunt liniștită. Nu mai am niciun necaz.

Andreea Antonescu și minunile din viața ei

„Am dat reset la toată viața”

Îți dai seama, Sienna era acolo, fusul orar pe invers, încercam s-o prind la telefon când mergea sau se întorcea de la școală. Nici nu mai aveam posibilitatea să plec în America, așa, din zi și din noapte, cum făceam eu înainte, să stau cu Sienna. Acum, că stau amândouă aici, am dat reset la toată viața și mergem mai departe”, a dezvăluit Andreea Antonescu pentru Cancan.

„Traian a spus că este foarte  bucuros”

Pe de altă parte, tatăl Siennei, a fost foarte fericit că fetița lui a luat această decizie și o sprijină atât pe micuță cât și pe Andreea. În plus, nu e exclus ca artista să se împace cu bărbatul, pentru că cei doi sunt în relații foarte bune.

„Traian a spus că este foarte bucuros că eu și Sienna ne dorim același lucru, adică să fim împreună.

Eu și Sienna ne doream să fim împreună și suntem fericite. Eu și Traian suntem în relații foarte bune. Nu știu dacă o să mai fiu cu el… Lucrurile astea nu se știu. Pentru astea nu ai cum să bagi niciodată mâna în foc. Nu poți să știi dacă se va întâmpla sau nu”, a dezvăluit Andreea Antonescu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre