Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Bălan a dat vestea care a șocat showbizz-ul. Decizia luată de vedetă e definitivă

Andreea Bălan a dat vestea care a șocat showbizz-ul. Decizia luată de vedetă e definitivă
Andreea Bălan a ales iubirea în locul banilor și a dat vestea care i-a întristat pe fani. Artista a luat această decizie după ce a cântărit foarte bine lucrurile.

Fanii emisiunii „Te cunosc de undeva” au motiv de tristețe, pentru că Andreea Bălan, unul dintre jurații show-ului a anunțat că părăsește emisiunea. Cunoscuta cântăreață spune că s-a gândit foarte bine înainte să ia această decizie, pentru că jurații nu sunt doar colegi, ci o adevărată familie.

Vedeta vrea însă să se axeze pe cariera sa muzicală, să fie alături de fetițele sale și să-și însoțească iubitul în turnee. ”

„Îmi doresc să petrec şi să călătoresc mai mult cu familia mea, fără să depind de programul strict al unui show de televiziune”

Andreea Bălan pleacă de la emisiunea Te cunosc de undeva

„Anul acesta împlinesc 30 de ani de carieră, prilej cu care îmi îndeplinesc marele vis de a avea cel mai mare concert din viaţa mea, la Sala Palatului, pe 16 octombrie, „Povestea sufletului meu”.

Sunt foarte fericită să muncesc pe deplin pentru acest proiect. Totodată, îmi doresc să petrec şi să călătoresc mai mult cu familia mea, fără să depind de programul strict al unui show de televiziune.

Sunt foarte împlinită şi fericită, din toate punctele de vedere, şi îmi doresc ca proiectele profesionale să fie în armonie cu dezvoltarea mea emoţională. Le doresc succes în noul sezon”, a spus Andreea Bălan.

„Nu dau niciodată bani împrumut”

Andreeaa a plecat de la emisiunea Te cunosc de undeva

Unul dintre lucrurile pe care nimeni nu le-a știut despre Andreea Bălan e faptul că artista nu dă nimănui bani împrumut. Nici măcar celor care lucrează cot la cot cu ea. Dacă aceștia au nevoie de finanțe, vedeta le oferă… un avans.

„La 18 ani când m-am trezit fără nici un ban și trădată de persoana în care am avut cea mai mare încredere, de atunci s-a dus încrederea în toată lumea. Am avut un șoc atunci”, a mărturisit vedeta în podcast-ul lui Bursucu.

Vedeta l-a făcut pe acesta să râdă cu lacrimi, mărturisind că nici măcar lui Victor nu i-ar împrumuta bani. „Într-o relație anterioară poate am dat bani și la un moment dat mi-am pierdut respectul. (…) Eu nu am avut bărbați bogați Victor este singurul bărbat bogat din viața mea”, s-a dezvăluit Andreea Bălan.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre