Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Bălan a fost dată de gol de tatăl său. Cu cine va colabora după plecarea de la Antena 1

Andreea Bălan a fost dată de gol de tatăl său. Cu cine va colabora după plecarea de la Antena 1
Nici n-au digerat bine românii vestea plecării Andreei Bălan de la emisiunea „Te cunosc de undeva” că tatăl său a spus în ce proiect urmează să fie implicată fiica sa.

Săndel Bălan, tatăl Andreei Bălan a dat-o de gol pe fiica sa. Acesta spune că vocea cântăreței va fi auzită de fani într-un serial.

„Mi-am dat acordul și am semnat un contract cu ProTV”

Tatăl Andreei Bălan a mărturisit într-o declarație pe contul de socializare că Andreea Bălan alături de Andreea Antonescu va cânta pentru fundalul sonor al unui episod dintr-un nou serial de pe ProTV.

„Mi-am dat acordul și am semnat un contract cu Pro TV, care a solicitat ca piesa „Lasă-mă papa la mare!” să apară pe coloana sonoră a unui episod dintr-un serial. Mai multe amănunte nu cunosc”, a mărturisit Săndel Bălan, potrivit Fanatik.ro.

„Nu le-am cerut părerea. Și nici nu am de ce. Eu dețin drepturile de autor”

Pe de altă parte, Săndel Bălan a menționat că nu a cerut părerea nici fiicei sale, nici Andreei Antonescu privind semnarea contractului. „Nu le-am cerut părerea. Și nici nu am de ce.

Eu dețin drepturile de autor atât al acestei piese, cât și a întregului repertoriu al trupei Andre. Eu le-am compus piesele. Cu fiica mea am colaborat și la începutul carierei sale solo, până la vârsta de 19 ani”, a mai spus acesta.

„Anul acesta împlinesc 30 de ani de carieră, prilej cu care îmi îndeplinesc marele vis”

Săndel Bălan, alături de fiica sa și Andreea Antonescu

După 13 ani în care a făcut parte din familia „Te cunosc de undeva”, Andreea Bălan nu a făcut nici o declarație privind plecarea sa din juriu. Dar a publicat pe rețelele de socializare un mesaj din care reiese că și-a luat la revedere de la acest proiect.

„Anul acesta împlinesc 30 de ani de carieră, prilej cu care îmi îndeplinesc marele vis de a avea cel mai mare concert din viaţa mea, la Sala Palatului, pe 16 octombrie, „Povestea sufletului meu”.

„Le doresc succes în noul sezon”

Sunt foarte fericită să muncesc pe deplin pentru acest proiect. Totodată, îmi doresc să petrec şi să călătoresc mai mult cu familia mea, fără să depind de programul strict al unui show de televiziune.

Sunt foarte împlinită şi fericită, din toate punctele de vedere, şi îmi doresc ca proiectele profesionale să fie în armonie cu dezvoltarea mea emoţională. Le doresc succes în noul sezon”, a spus Andreea Bălan.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre