Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Bălan a gafat. Cultura generală i-a jucat feste în călătoria alături de Victor Cornea

Andreea Bălan a gafat. Cultura generală i-a jucat feste în călătoria alături de Victor Cornea
De când l-a cunoscut pe Victor, Andreea Bălan nu-l mai scapă din ochi. Cântăreață se bucură din plin de țara cangurilor, dar mai face și greșeli, fiind taxată de fani.

Dragostea dintre Andreea Bălan și tenismanul Victor Cornea e tot mai frumoasă pe zi ce trece, iar artista pare că a uitat de România. Ce se întâmpla la emisiunea „Te cunosc de undeva”, unde e jurat.

„Andreea, vezi că ai postat steagul Greciei!”

Andreea Bălan se ține scai de Victor Cornea și la scurt timp după ce tânărul a plecat la Melbourne, unde se desfășoară Grand Slam din 2024, a ajuns și blonda. Când nu se află pe teren alături de Victor care se antrenează, Andreea vizitează tot ce se poate. Prea îndrăgostită, artista a vrut să le arate și fanilor din online cu ce-și ocupă timpul, dar a făcut o greșeală.

A dorit să pună un emoticon cu steagul Australiei, dar l-a pus pe cel al Greciei. Fanii au văzut imediat și au apărut și primele comentarii: ”Andreea, vezi c-ai postat steagul Greciei”. La scurt timp, Andreea a sesizat ce s-a întâmplat și a remediat situația.

Dragostea plutește în aer…

„Antrenoarea” lui Victor Cornea

Potrivit informațiilor oferite de prosport.ro, ca să poată fi tot timpul lângă Victor, Andreea Bălan a fost înregistrată la Australian Open ca făcând parte din echipa sportivului, mai precis antrenoare. Recent, cei doi au primit și o veste extraordinară, care-i va aduce bani în buzunar tenismanului. În ziua în care au început meciurile la dublu, un sportiv s-a retras în ultimul moment, iar acest lucru l-a bucurat enorm pe Victor.

Alexander Bublik (Kazahstan), cel care trebuia să joace împreună cu Dusan Lajovic (Serbia), s-a retras așa că cei doi sportivi vor fi înlocuiți de Victor Cornea și Sriram Balaji. Pentru că vor juca în runda inaugurală, Victor și Sriram vor primi un cec în valoare de 24.120 de dolari. Dacă vor avea noroc și se vor califica în turul al doilea, atunci premiul se va ridica la suma de 35.150 de dolari.

Surpriză cu lacrimi la aeroport

Cea de-a 20-a ediție a emisiunii „Te cunosc de undeva” va avea premiera în primăvară, potrivit anunțului oficial făcut de Antena 1. Au început filmările, iar Andreea Bălan a fost nevoită să revină în țară. Vedeta a fost așteptată la aeroport de familie, iar micuța Ella i-a dăruit un superb trandafir roșu.

Extrem de emoționată, Andreea și-a luat fetița în brațe și a izbucnit în lacrimi. Bucurie mare a fost și acasă, unde Andreea și-a revăzut bunica, pe care o adoră. „Și cel mai important, acasă mă așteaptă mamaie. Te iubesc, mamaie. Mi-a fost dor de tine, mamaie. E de trei săptămâni la noi și o să stea la noi mult și bine. Te iubesc, să ne trăiești 1000 de ani”, a spus Andreea Bălan, fericită.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre