Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Bălan a intrat în gura internauților. Criticile au fost mai dure ca niciodată

Andreea Bălan a intrat în gura internauților. Criticile au fost mai dure ca niciodată
Chiar dacă e dorită la evenimente, fanii Andreei Bălan au început să critice tot mai mult prestațiile cântăreței. Iată ce s-a întâmplat recent.

După un show recent pe care l-a avut la o nuntă, Andreea Bălan a intrat în dizgrația internauților. Artista a fost dur criticată.

După ce a dansat de mama focului la o nuntă, Andreea Bălan s-a lăudat cu presația sa pe rețelele de socializare. Nici prin gând nu i-a trecut blondei că totul se va întoarce împotriva sa. Pentru că internauții au fost duri și au început să facă tot felul de comentarii care nu i-au făcut deloc nici cinste, nici plăcere artistei.

Fanii au fost nemulțumiți de stilul de dans al Andreei, care, spun aceștia, e vechi. Mai mult, au comentat și faptul că aceasta mai mult a dansat decât să cânte. Nu au uitat nici de ținuta care a fost mult prea provocatoare pentru evenimentul la care a participat.

Andreea Bălan nu mai e pe gustul internauților

„Totul tras la indigo! Tralala și o bâlbâială continuă! Alții mai schimbă stilul în 10-15 ani!”

„Mai schimbă un pic dansul… este cam vechi. Total pe lângă, dansatoarea din dreapta, cea cu coadă, nu are ce căuta acolo dacă nu știe coregrafia. Mai schimbă modelul la cizme! Totul tras la indigo! Tralala și o bâlbâială continuă! Alții mai schimbă stilul în 10-15 ani! Nu ai rezistat să nu îți arăți fundu’! De cântat a dansat bine”, au fost câteva dintre criticile pe care aceștia i le-au adus divei.

Câți bani cere blonda pentru un show

De când s-a întors din America Express, Andreea Bălan nu duce lipsă de evenimente, dar artista e destul de scumpă, așa încât nu oricine își permite să o cheme. Sursele spun că pentru o singură oră de show, aceasta cere nu mai puțin de 2500 de euro. Sigur, din acești bani sunt plătite și dansatoarele, fără de care spectacolul nu ar fi complet. Dacă doriți ca Andreea și trupa ei să vă fie alături toată noaptea, suma se ridică la 10.000-15.000 de euro.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre