Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Bălan, amintire cu Kate Middleton. Ce a făcut vedeta noastră la Wimbledon

Andreea Bălan, amintire cu Kate Middleton. Ce a făcut vedeta noastră la Wimbledon
Super îndrăgostită de ultimul ei iubit, tenismenul Victor Vlad Cornea, care, spre surprinderea tuturor, e și asumat total, Andreea Bălan a ajuns la Wimbledon. E acolo zilele acestea și nu mai prididește cu postările. Mai ales că s-a întâlnit și cu Prințesa de Wales, Kate Middleton.

Andreea Bălan nu a putut rata ocazia să o filmeze pe viitoarea regină când a sdosit în tribune. De o eleganță clasică, Prințesa de Wales și-a făcut, marți, prima apariție în ziua a doua a Campionatului de tenis de la Wimbledon 2023, în calitate de patroană a All-England Lawn Tennis Club (din 2016).

Andreea Bălan nu s-a putut abține și a filmat-o pe Prințesa Kate Middleton când s-a instalat în tribuna oficială, la Wimbledon

A fost o zi destul de mizerabilă la Londra, cu nori gri și o ploaie intermitentă, dar prințesa nu a lăsat ploaia să îi strice buna-dispoziție – sau alegerea ținutei – când a sosit pentru a o urmări pe Katie Boulter jucând.

Kate Middleton a dat dovadă de stil desăvârșit în alegerea ținutei pentru eveniment

Prințesa de Wales, Kate Middleton – viitoarea regină a Angliei – și-a ales atent ținuta: a purtat un Balmain verde fistic din colecția Resort 2021, asortat cu o fustă lungă, albă, plisată și vaporoasă și pantofi stiletto cu tocuri medii, de aceeași culoare. Apariția ei a fost catalogată de revesitele de modă simplu: o păpușă Barbie stilată.

Andreea Bălan, parada modei albe, pe platforme

La polul opus, Andreea Bălan a adoptat și ea o ținută albă (blazer și fustă mini), ținuta clasică de Wimbledon. Asortată cu platforme negre cu baretă, pentru o plimbare pe gazon, de mână cu iubitul cel nou. De altfel, în toate postările în care apare alături de acesta, Andreea Bălan ne indică faptul că e fană înrăită a sandalelor cu platformă întreagă (wedge), de departe cel mai neinspirat accesoriu al modei ( dar care rezolvă, fără probleme de echilibru, înălțarea  siluetei cu mulți centimetri).

Blondina nu renunță la platformele care o fac să pară mai înaltă

În a doua parte a zilei, Bălanca și-a pus și ochelari de soare și a schimbat ținuta, optând pentru un top alb și pantaloni de aceeași culoare, cu o geacă de piele maron-deschis deasupra.

De când are iubit sportiv, Andreea Bălan e absolut pasionată de tenis

Cu mai multe relații ținute mult timp la secret  după divorțul de George Burcea, Andreea Bălan pare să își fi găsit marea dragoste în persoana tenismenului Victor Vlad Cornea. Alături de acesta a apărut din prima, în ipostaze tandre, însoțindu-l atentă în țările unde acesta a avut turnee de tenis.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre