Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Bălan, destăinuire despre relația cu părinții lui Victor și ce planuri are cu iubitul tenismen

Andreea Bălan, destăinuire despre relația cu părinții lui Victor și ce planuri are cu iubitul tenismen
Multă vreme cârcotașii au spus că Andreea Bălan nu ar fi privită cu ochi tocmai buni de părinții lui Victor Cornea. Cum stă situația.

Când Andreea Bălan își pune ceva în cap, nimeni nu o poate ține în loc. Ce spun părinții lui Victor Cornea despre cântăreață.

Andreea Bălan a demontat speculațiile legate de părinții lui Victor Cornea. Nu doar că aceștia nu au nimic împotriva relației cu fiul lor, dar o și plac foarte mult. Artista susține că i-a cunoscut la scurt timp după ce a început povestea dintre ei doi, iar aceștia au primit-o cu brațele deschise și au plăcut-o de la bun început.

„I-am cunoscut părinții la câteva săptămâni după ce ne-am cunoscut noi. Părinții sunt minunați și tocmai de aceea are și el această educație”, a declarat vedeta, potrivit Click.

Căsătoria mai are de așteptat

După o căsnicie ratată și mai multe povești de iubire care nu s-au terminat deloc bine, Andreea Bălan suflă și în iaurt. Drept dovadă, problema căsătoriei nu a fost pusă pe tapet, întrucât cântăreața nu vrea să se mai grăbească de data asta.

Andreea Bălan și Victor Cornea, o iubire ca în filme

„Suntem de câteva luni împreună, nu am vorbit despre asta… Dar când există fericire și iubire, îți dai seama. După experiența negativă avută, nu mi-am pus problema să mă mai căsătoresc”, a spus artista.

„Tremur acolo în tribună”

Artista își susține din tot sufletul iubitul și face tot ce poate să fie nelipsită de la meciurile tenismanului. „N-am voie să aplaud când greșesc ceilalți, dar eu mai aplaud. Tremur acolo în tribună, am fost la 5 turnee în această vară și la toate am tremurat. Tot timpul îl privesc cu admirație.”, a mărturisit Andreea.

Și pentru că vrea mereu să-l surprindă, după ce Victor s-a întors de la US Open, Andreea l-a așteptat cu dragoste la aeroport. Apoi cei doi au mers acasă la fetițele cântăreței, care abia așteptau să primească cadourile de la Victor, pe care îl adoră. „Bine ai venit acasă, iubirea mea! Te iubim mult”, a fost și mesajul Andreei Bălan, de pe Instagram, care i-a umplut tenismanului sufletul de bucurie.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre