Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Bălan, escapada romantică la Lisabona cu Tiberiu Argint. Foto sugestive

Andreea Bălan, escapada romantică la Lisabona cu Tiberiu Argint. Foto sugestive
Andreea Bălan și Tiberiu Argint au plecat împreună într-o escapadă romantică la Lisabona. Cei doi și-au asumat relația și își expun dragostea public. În excursia plină de iubire, cei doi au creat o legătură și mai strânsă.

Cu toate că nu s-au afișat împreună în fotografii, au găsit diferite modalități de a se „posta” în oglindă. Andreea Bălan a distribuit pe Instagramul său o fotografie din Lisabona, cu vedere la mare, iar Tiberiu Argint s-a fotografiat exact în același loc și a încărcat și el imaginea pe platforma de socializare.

Fanii celor doi au fost în extaz și s-au bucurat să vadă că Andreea Bălan și Tiberiu Argint sunt mai uniți pe zi ce trece și continuă să-și trăiască povestea de iubire cu oarecare discreție.

Prima relație a Andreei Bălan

Inițial, despre Andreea Bălan s-a crezut că și-a pierdut virginitatea la vârsta de 15 ani, atunci când a trăit o poveste de dragoste cu Ionuţ Manea, partenerul ei de dans din videoclipul piesei „Moşule ce tânăr eşti”. Ulterior, artista a oferit lămuriri cu privire la acest subiect incomod.

„Toţi erau convinşi că suntem iubiţi. Acum vă pot spune cum stau de fapt lucrurile între noi. Aveam 15 ani când l-am cunoscut, ce ştiam eu despre iubire? Probabil că dacă ne-am fi cunoscut acum, m-aş fi îndrăgostit de el, are multe calităţi. Suntem prieteni foarte buni, deşi m-a iubit întotdeauna. A fost singurul care a ţinut la mine cu adevărat, Ionuţ mă cunoaşte cel mai bine. Mă iubeşte de 3 ani, dar nu-i poţi comanda inimii, ţin la el şi atât”, a declarat despre acest episod Andreea Bălan, într-un interviu mai vechi.

În momentul de față, și soțul ei, George Burcea, de care încă nu a divorțat, se află prins într-o poveste de dragoste cu Viviana, partenara lui din emisiunea-concurs Ferma, de la Pro Tv. Procesul de divorț este însă pornit și e doar o chestiune de timp până ce căsătoria dintre Andreea i George va fi desfăcută.

Meserie grea! Un polițist a fost omorât de un cocoș de luptă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre