Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Bălan nu-l mai scapă din ochi pe Victor Cornea. „Plec la Wimbledon sau în alte părți, să vedem unde se joacă”

Andreea Bălan nu-l mai scapă din ochi pe Victor Cornea. „Plec la Wimbledon sau în alte părți, să vedem unde se joacă”
Invitată la Observatorul Antenei 1, Andreea Bălan a dat mici detalii despre povestea de iubire pe care o trăiește alături de Victor Cornea.

Pentru că pe 23 iunie este ziua ei de naștere, vedeta a primit și un buchet de flori și a vorbit despre cum va fi aniversarea.

Sâmbătă are loc finala „Te cunosc de undeva”, Pepe și Andreea Bălan au fost invitații Observatorului Antenei 1. Vedetele au anunțat o emisiune senzațională, dar au vorbit și de locurile unde vor să-și petreacă vacanța. Pepe a afirmat că încă oscilează între Turcia și Franța, dar cel mai important este ca cei mici să se simtă bine. Pentru că va urma și vacanța lui cu cea a soției, de data asta fără copii.

”Noi suntem la început”

În ceea ce o privește pe Andreea Bălan, artista a vorbit pentru prima dată despre relația cu Victor Cornea.

„Noi suntem la început. Plec la Wimbledon sau în alte părți, să vedem unde se joacă”, a spus vedeta, mai în glumă, mai în serios. Pe 23 iunie, Andreea își va sărbători și ziua de naștere, dar nu va face petrecere. Cântăreața spune că va sta alături de fetițe și mama sa, urmând ca ulterior să plece din țară.

Andreea și Keo au stat nouă ani împreună

Bărbații din viața Andreei Bălan

Până acum Andreea Bălan nu a avut noroc în dragoste, dar nu și-a pierdut speranța. Și poate Victor o va face să simtă cu adevărat că e iubită și respectată, așa cum își dorește. Este binecunoscută relația de nouă ani a Andreei cu Keo. Cei doi s-au logodit în 2005 și și-au tatuat fiecare un inel de logodnă pe degetul inelar. După atâția ani de despărțire, recent Andreea a mers și și-a șters tatuajul.

Andreea Bălan și-a scos tatuajul

„El a vrut să aibă altă viață”

După despărțirea de Keo, Andreea Bălan l-a întâlnit pe George Burcea, cel care i-a dăruit cel mai minunat cadou: două fetițe. Din nefericire, n-a fost să fie, deși vedeta spune că nu și-a dorit să divorțeze. „Nu ai cum să salvezi sau să lupți pentru cineva care nu vrea să mai fie acolo și vrea altceva.

Sau cineva care este într-o zonă cu niște traume și nu vrea să fie ajutat. George nu și-a dorit acest lucru, prin urmare despărțirea a fost inevitabilă. Nu am mai avut ce să salvez. El a vrut să aibă altă viață. În viața în care era cu noi nu se mai regăsea și se simțea nefericit”, spunea Andreea într-un vlog publicat pe cananul ei de YouTube.

Divorțul de George Burcea i-a dat de gândit Andreei Bălan

„A fost singurul care a ţinut la mine cu adevărat, Ionuţ mă cunoaşte cel mai bine”

Cântăreața și-a revenit imediat după despărțire și a fost văzută la brațul lui Tiberiu Argint. Nici această poveste n-a durat prea mult și cei doi au ales să meargă pe drumuri diferite. Cu ani în urmă, s-a zvonit că Andreea s-ar fi iubit cu Ionuț Manea, partenerul ei de dans din videoclipul piesei „Moșule, ce tânăr ești”.

A spus că n-a fost nimic între ei, dar a recunoscut că băiatul a iubit-o cu adevărat. „Suntem prieteni foarte buni, deşi m-a iubit întotdeauna. A fost singurul care a ţinut la mine cu adevărat, Ionuţ mă cunoaşte cel mai bine. Mă iubeşte de trei ani, dar nu-i poţi comanda inimii, ţin la el şi atât”, spunea Andreea Bălan în urmă cu ceva vreme.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre