Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Bălan nu pierde timpul cu Victor Cornea, tenismanul e prins în mrejele iubirii. S-a luat o decizie foarte importantă

Andreea Bălan nu pierde timpul cu Victor Cornea, tenismanul e prins în mrejele iubirii. S-a luat o decizie foarte importantă
Andreea Bălan și Victor Cornea au trecut relația la alt nivel. După doar câteva luni, sursele spun că s-au mutat împreună în vila de un milion de euro a artistei și că totul este minunat.

După o relație eșuată cu Keo și o căsnicie ratată cu tatăl fetițelor sale, Andreea Bălan speră că a treia oară va fi cu noroc. Cei doi s-au mutat împreună.

Andreea Bălan și Victor Cornea au făcut un pas foarte important în relație. Deși nu sunt împreună decât de câteva luni, tenismanul se pare că s-a mutat în casa artistei, unde locuiește cu mama cântăreței și fetițele. O adevărată provocare pentru orice bărbat, dar se pare că Victor Cornea a știut ce face și se simte foarte bine în postura de… tătic.

Cei doi nu mai contenesc să-și facă declarații de dragoste publice și să se afișeze în momente tandre, semn că vor să arate tuturor ce fericiți sunt. Iar tânărul a făcut și o declarație pe această temă. „Da, vă multumesc mult pentru dreptul la opinie. Sunt convins ca pozele si faptele vorbesc de la sine si am încredere că totul este și va fi foarte bine”, a mărturisit tenismanul pentru Cancan.

Victor Cornea a făcut primul pas în relația cu Andreea Bălan

Cei doi s-au cunoscut în mediul online, unde Victor Cornea a început să discute cu Andreea și cei doi au înțeles că au multe lucruri în comun. De aici și până la a începe o poveste de dragoste, n-a mai fost decât un pas.

„Am fost la tine în emisiune și am vorbit despre spiritualitate. Atunci când s-a făcut liniște și am putut să vorbesc așa vreo 2 minute despre spiritualitate și voi m-ați ascultat.

Eu am decupat acel filmuleț, l-am pus pe Instagram și s-a viralizat, a făcut 1.5 milioane. El fiind pe spiritualitate și trezit spiritual, a ajuns acest filmuleț la el în feed-ul de Instagram că el nu mă urmărea. Pur și simplu mi-a lăsat un mesaj „Felicitări, Andreea, ești genială”, s-a destăinuit Andreea Bălan într-o emisiune tv.

„Acestui mesaj i-am răspuns, tocmai pentru că avea legătură cu spiritualitatea”

„Eu de obicei nu răspund la mesajele bărbaților care îmi scriu „Ce frumoasă sunt”, că nu mă interesează. Când mi se scrie să mă cucerească, nu mă interesează, nu răspund. Nu consider că trebuie să mă agăți pe Instagram, nu e un loc de agățat. Acestui mesaj i-am răspuns, tocmai pentru că avea legătură cu spiritualitatea și de acolo, am început să vorbim”, a mai mărturisit Andreea Bălan despre începutul relației lor.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre