Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Bălan o copiază pe Shakira și lansează un mesaj pentru părinții tenismenului

Andreea Bălan o copiază pe Shakira și lansează un mesaj pentru părinții tenismenului
Cu o nouă relație asumată și plină de picanterii, Andreea Bălan e din nou pe val. Dar asta nu îi ajunge. Noua ei melodie e țintită.

Noua piesă pe care a lansat-o blondina vorbește de la sine. Andreea Bălan vrea sa fie Shakira și pare că are un mesaj cântat pentru părinții tenismenului. Așa cum știți, frumoasa de 39 de ani, divorțată și mama a două fetițe, trăiește o poveste de amor alături de tenismenul Vlad Cornea, care este cu 10 ani mai tânăr decât el.

Andreea Bălan și Vlad Cornea formează un cuplu asumat în ciuda diferenței de vârstă dintre ei, intens comentată

În iunie acesta și-a prezentat iubita părinților, iar aceștia, a scris presa de cancan, nu au leșinat de încântare la ideea relației fiului lor cu o femeie mai mare ca el, care e și mamă. Discuțiile care au apărut în spațiul public au fost rapid tranșate de artistă, care a spus că relația cu „socrii” este în parametri normali. Dar se pare că anumite lucruri spuse direct sau nu, nu i-au dat pace.

Andreea Bălan vrea sa fie Shakira

După ce s-a despărțit de tatăl fiilor săi, fotbalistul Gérard Pique, Shakira a refulat în muzică. Piesele acide la adresa acestuia, a părinților lui și a noii sale iubite i-au fost columbiencei psihoterapie. Și a spus în versurile pieselor sale tot ce a avut pe suflet. La fel face și Andreea Bălan în noua sa melodie.

În noul videoclip, Andreea Bălan poartă o serie de ținute incendiare de-a dreptul

„Băieți cu inima în blugi este o piesă pentru femeile puternice care își doresc alături un bărbat și mai puternic”, a declarat Andreea Bălan. Cu muzica și versurile compuse de Ionuț Bacula (Papu) alături de Vlad Manolache și What’s UP, „Băieți cu inima în blugi” se vrea o piesă manifest care să dea putere tuturor femeilor care știu ce vor de la viață și mai ales de la o relație.

„Spune-mi dacă poți să duci o femeie așa ca mine / băieți cu inima-n blugi, da, am mai văzut ca tine”, cântă Andreea Bălan la refren. Apoi atacă frontal, cu trimitere la părinții partenerului: „Tu vrei să fii al meu sau băiatul lui mama? / Îți face de mâncare…”. După care afirmă că situația ei materială e foarte bună: „Nu vrei cadouri, poate-ți cumpăr și o geantă…”

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre