Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Bălan și Victor Cornea, sărut pasional la aniversarea sportivului. Tortul primit a fost spectaculos

Andreea Bălan și Victor Cornea, sărut pasional la aniversarea sportivului. Tortul primit a fost spectaculos
Duminică de vis pentru Victor Cornea care și-a serbat ziua de naștere. Andreea Bălan i-a pregătit un tort cu totul și cu totul deosebit.

Andreea Bălan e pur și simplu topită după mai tânărul său iubit și s-a întrecut pe sine de ziua lui Victor Cornea. Nimeni nu s-a așteptat la un asemenea tort.

Victor Cornea a fost răsfățatul zilei de 24 septembrie 2023. Sportivul și-a serbat ziua de naștere, iar cântăreața i-a organizat cea mai frumoasă petrecere. Prietenii sportivului s-au distrat pe cinste și toată lumea a așteptat cu nerăbdare să guste din tortul spectaculos pe care Victor l-a primit.

E vorba de un desert de culoare verde, cu două rachete de tenis și multe mingii colorate. Primele care s-au înfruptat din dulce au fost micuțele Andreei, care n-au rezistat tentației și au „furat” două mingiuțe delicioase. Andreea Bălan a postat pe contul de socializare un video și mai multe fotografii de la eveniment și toată lumea a observat cât de mult se iubesc cei doi.

„Victor, ești minunat și te iubesc până la stele și înapoi”

Dar și un mesaj de dragoste, în care i-a declarat iubitului său „iubire până la stele și înapoi”.

„Azi este ziua sufletului pe care îl iubesc și îl celebrez pe omul care mi-a arătat ce înseamnă iubirea adevărată, sinceră, asumată, dedicată și totodată ne-a arătat tuturor ce înseamnă ambiția, munca și perseverența!

Victor, ești minunat și te iubesc până la stele și înapoi. La mulți ani! Îți doresc să ajungi acolo unde meriți să fii!”, a fost mesajul Andreei Bălan. Imediat Victor Cornea i-a răspuns, tot pe contul de socializare și i-a spus frumoasei sale partenere de viață că o iubește „cel mai mult”.

Andreea Bălan și-a sărbătorit iubitul. Foto: instagram

Fanii au sărit cu mesajele de felicitare

La scurt timp după ce vedeta a făcut postările, fanii au sărit cu mesajele de felicitare. „Andreea, te adorrrr așa de multttt… nu am cuvinte, și sincer mă bucurrrr mult pentru tine că ți-ai găsit persoana potrivită. Ști, ce unește Dumnezeu omul să nu despartă.

Și nu băga în seamă toate comentariile persoanelor răutăcioase, invidia și gelozia îi face să comenteze urât de tine. (…) Tu ești fericită așa împreună cu Victor, fericirea se vede pe tine. Meriți”, a fost unul dintre comentarii.

Un alt internaut, atent la ce se întâmplă în video-ul postat, a venit cu o observație interesantă: „Cea mai frumoasă dovadă de drag a fost când în loc să se bucure de tort, a preferat să te îmbrățișeze pe tine!”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre