Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Bălan, un nou episod dulce cu Victor Cornea. Video

Andreea Bălan, un nou episod dulce cu Victor Cornea. Video
Victor Cornea spune că și-a găsit femeia pe care a căutat-o toată viața. În prezența lui, Andreea Bălan e lapte și miere și face tot ce poate pentru a-l impresiona. Ultimul mesaj al artistei spune totul despre relația dintre cei doi.

Victor Cornea împlinește astăzi 31 de ani, iar iubita lui i-a transmis cel mai dulce mesaj. Pentru că nu știa dacă va reuși să ajungă acasă de ziua lui, Andreea Bălan și-a dorit să-și sărbătorească iubitul în avans, zilele trecute, la un restaurant de fițe. 

Cornea a primit și un tiramisu făcut pe loc

Cei doi îndrăgostiți alături de fetițe au optat pentru preparate fine, iar în final, Victor Cornea a primit un tiramisu spectaculos pregătit pe loc, cu o lumânare.

Solista localului i-a cântat tenismanului „La mulți ani”, acompaniată de Andreea, apoi Victor i-a stors lacrimi iubitei sale, după ce i-a dedicat o melodie. Micuțele nu s-au dezlipit de sportiv, dovadă că relația dintre ei este una perfectă, iar acestea sunt fericite că au alături figura paternă care le-a lipsit.

Andreea i-a comandat și un tort deosebit

Victor a revenit în sânul familiei și a avut parte de o surpriză inedită astăzi. Fetele au împodobit casa de sărbătoare, iar când bărbatul a coborât scările, s-a bucurat să vadă cum micuțele îl așteptau cu tortul aniversar.

După ce i-au cântat „La mulți ani”, Andreea a vrut să știe ce dorință și-a pus. Și a primit răspunsul pe care-l aștepta: „Iubirea supremă”. Ulterior, Victor a ieșit în curte unde l-a așteptat o altă surpriză: o inimă făcută de Ela și Clara.  

„Sunt recunoscătoare până la stele pentru iubirea pe care ne-o oferi în fiecare clipă”

„Azi este ziua de naștere a sufletului meu pereche, omul minunat care mă face să mă simt cea mai fericită, împlinită, liniștită și iubită femeie de pe pământ @victorcornea.

Te iubim și sunt recunoscătoare până la stele pentru iubirea pe care ne-o oferi în fiecare clipă. Căldura ta sufletească, seninătatea, empatia și grija cu care ne îmbrățișezi mereu, ne echilibrează, ne liniștește și ne oferă familia mult visată.

„Ai adus în viața noastră iubirea și pacea de care aveam atâta nevoie”

Victor Cornea, surprins de Andreea Bălan și fetițe de ziua sa de naștere. Sursă foto: instagram

Fericirea alături de tine nu are limite. Azi e ziua ta și îți dorim toata iubirea din univers, sănătate și claritate să îți poți îndeplini toate visurile. Tot ce ai realizat până acum este de neprețuit și în continuare îți doresc și meriți să fii pe cele mai înalte culmi ale succesului. Și voi fi alături de tine la fiecare pas.

Ai adus în viața noastră iubirea și pacea de care aveam atâta nevoie. Îți mulțumesc din toată inima pentru tot.#pentrutodeauna #teiubesc”, a fost mesajul Andreei Bălan pentru iubitul său.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri