Simona Ionescu / Redactor Șef

O benzinărie din Sibiu are fotografii cu artiștii care au stat la coadă la… toaletă. O blondă superbă a dat pontul

O benzinărie din Sibiu are fotografii cu artiștii care au stat la coadă la… toaletă. O blondă superbă a dat pontul
În drum spre Sibiu, Andreea Bănică a făcut un mic popas la un OMV, unde a rămas fără cuvinte când a văzut ce se află pe pereții toaletei. Artista le-a spus totul și fanilor.

Recent pe contul de socializare, Andreea Bănică a făcut un video care le-a stârnit amuzamentul internauților. Vedeta a arătat ce fotografii se află în toaleta unui OMV din apropierea Sibiului.

„Nu mai pot. Am leșinat. Fiți atenți, toți acești artiști au fost aici, la coadă, la wc. Uite-l și pe Flici”, a povestit printre râsete, Andreea Bănică în timp ce imortaliza momentul amuzant. Printre vedetele care au făcut toaleta acestui loc celebru se numără Corina Caragea, Pepe, Jean de la Craiova, Mihai Mitoșeru, Liviu Vârciu și mulți alții. Reprezentanții OMV au făcut chiar un perete în care vedetele noastre apar alături de angajații OMV.

Un OMV din Sibiu are poze cu artiștii care au stat la coadă la toaletă

Dai roșiile, stai gratis la hotel

Și tot pe contul de socializare, Andreea Bănică le-a pus muncitorilor angajați să termine curtea din noua casă că cine vine la soțul artistei cu lăzi de roșii, va putea să stea gratis o săptămână la hotelul deținut de vedetă și partenerul de viață. Totul s-a pornit de la soțul vedetei, Lucian Mitrea, care s-a decis să mănânce ca muncitorii.

Și-a pus o măsuță în curte, și-a tăiat în farfurie roșii, brânză și salamul muncitoresc, și-a făcut două ochiuri și s-a pus pe mâncat. Roșiile cu gust nemaipomenit au fost aduse de „băieți de la ei din curte”, ba chiar i-au promis că-i vor aduce răsaduri. Iar el îi va lăsa să stea gratis la hotelul pe care cei doi tocmai l-au inaugurat la malul mării.

Andreea Bănică le-a făcut ziua bună fanilor

„Răsaduri? Păi, de ce răsaduri, măi tată? Să-ți aducă lada cu roșii… Cum l-ați fraierit că-i aduceți răsaduri? Băi, aduceți două-trei lăzi de roșii și vă lasă la hotel, nu răsaduri. Și niște șuncă, da?”, a fost răspunsul Andreei Bănică.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre