Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Bănică se reinventează în 2022. Vrea să-și ridice ceva și să-și mărească altceva…

Andreea Bănică se reinventează în 2022. Vrea să-și ridice ceva și să-și mărească altceva…
Andreea Bănică are mare grijă de imaginea ei și face orice pentru a-și păstra tinerețea.

Pentru anul acesta, Andreea Bănică are planuri mari. Are nevoie de ceva schimbări și e pusă pe treabă.

Andreea Bănică se reinventează în 2022. A făcut primul pas

Frumoasa cântăreață Andreea Bănică s-a hotărât ca anul acesta să aibă mult mai multă grijă de corpul său. Recent, artista a și intrat în cabinetul medicului estetician. De data asta pentru o ședință de mezoterapie.

„Am plecat anul acesta cu gândul să am mai mută grijă de mine. Voi începe mergând la o clinică. Astăzi o să fac un tratament. Vreau să fiu și mai frumoasă, așa că încep cu un tratament. Mi-am făcut o mezoterapie injectabilă pentru un look fresh și gata pe azi.”, a povestit Andreea Bănică pe Instagram.

Își dorește o ridicare de sâni

Dar asta nu e tot, pentru că vedeta spune că a venit momentul să-și ridice sânii și să-și mărească buzele. Sunt două operații esetice pe care susține că le face în viitorul apropiat, pentru că nu mai e la prima tinerețe și are mare nevoie.

„Nu am făcut nicio operație estetică, deși mă gândesc. Mă dau foarte tare cu ruj pe lângă ca să am buza cât mai mare. Pe viitor îmi doresc și eu buze mai mari și îmi doresc o ridicare de sâni pentru că înaintez în vârstă”, a spus Andreea Bănică, pe Instagram.

A făcut o operație de deviație de sept

Pentru că nu mai putea să respire așa cum trebuie, având o deviație de sept, descoperită cu mult timp în urmă, Andreea a fost obligată nu demult să intre pe mâna chirurgului.  „După cum bine știți, am suferit o operație de septoplastie care nu mi-a dat voie o perioadă să fiu lângă voi și să vorbesc cu voi prea mult.

Am simțit nevoia să stau să mă liniștesc, să mă relaxez și să-mi revin cât mai repede. Am revenit pe baricade. Sper din toată inima să-mi revin repede și să-mi intru în ritm. Nu sunt complet refăcută, însă merg înainte”, a povestit Andreea Bănică după intervenția chirurgicală.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre