Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Berecleanu trece prin momente cumplite. A pierdut cea mai dragă ființă și suferă enorm. „Aceste mâini împreunate…”

Andreea Berecleanu trece prin momente cumplite. A pierdut cea mai dragă ființă și suferă enorm. „Aceste mâini împreunate…”
Situație grea în familia Andreei Berecleanu. Celebra prezentatoare e în doliu și a postat un mesaj tulburător pe rețelele de socializare.

Ea le-a mărturisit prietenilor că a pierdut-o pe ființa pe care a adorat-o, bunica ei, căreia îi este recunoscătoare pentru toată moștenirea spirituală lăsată familiei.

Alături de mesajul care i-a impresionat pe internauți, Andreea Berecleanu a postat și un colaj de fotografii cu bunica. Prezentatoarea a mărturisit că a reușit să-i mulțumească bunicii în ultimele clipe de viață, ea fiind femeia care i-a dat tot ce a fost mai frumos de când a venit pe lume.

„Bunica a avut echilibru, forță, curaj, corectitudine. Și dragoste necondiționată”

„Aceste mâini împreunate sunt esența acestei vieți și înseamnă dragoste și devotament. I-am mulțumit bunicii mele în ultimele clipe de viață pentru tot ce mi-a dăruit de când m-am născut și pentru tot ce a lăsat ca moștenire spirituală familiei noastre. Bunica a avut echilibru, forță, curaj, corectitudine. Și dragoste necondiționată. Dumnezeu s-o primească la El!”, este mesajul postat de Andreea Berecleanu cu puțin timp în urmă.

„Dumnezeu să o odihnească în pace! Un om frumos plăcut lui Dumnezeu! Sincere condoleanțe!”

Imediat au început să curgă mesajele de condoleanțe din partea prietenilor, dar și a celor care au cunoscut-o pe bunica Andreei Berecleanu. „Sincere condoleanțe! Am cunoscut-o, era cliente noastră la magazinul din Titulescu 92. Era o plăcere să o asculți! Odihnă veșnică!”, „Dumnezeu s-o ierte!”, „Dumnezeu să o odihnească în pace! Un om frumos plăcut lui Dumnezeu! Sincere condoleanțe!”, sunt câteva dintre cuvintele care i-au atins sufletul prezentatoarei.

„Cu ea mergeam vara în excursii

Anul trecut, Andreea a vorbit într-un interviu despre bunica din partea mamei, femeia căreia spunea că îi datorează foarte multe. „Am rămas cu bunica maternă, cea care a dublat-o pe mama în creșterea mea. Ea a fost cea mai prezentă în copilăria și adolescenta mea. Așa încât, îi datorez multe.

Cu ea mergeam vara în excursii în toată țara și mă făcea să înțeleg multe. Bunica mea iubește mult natura, sportul, copiii. Sunt fericită că o avem alături”, se destăinuia prezentatoarea pentru Impact.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre