Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Esca, bombardată de mesaje după ce a povestit cât a suferit

Andreea Esca, bombardată de mesaje după ce a povestit cât a suferit
Andreea Esca (47 de ani) a confirmat că a fost bolnavă de COVID-19. A ajuns acasă și a putut vorbi emoționată despre această experiență oribilă din viața ei și a familiei ei. Românii au ascultat, cuvânt, cu cuvânt, apoi s-au grăbit să îi trimită mii de mesaje de admirație.

După două săptămâni de întrebări ale publicului, Andreea Esca: a mărurisit luni, 20 iulie, la PRO TV: ”Da, am fost bolnavă, şi soţul meu şi unul dintre copii”.

Andreea Esca a povestit prin ce calvar a trecut

Slăbită, cu lacrimi în ochi, cea mai iubită știristă din țara noastră a povestit calvarul prin care a trecut famila ei. Andreea Esca, soțul și băiatul ei au fost bolnavi cu COVID-19. Cel mai greu a fost pentru soțul ei, Alexandre Eram, care a ajuns intubat, la Terapie Intensivă. Din fericire, Aris, fiul ei a fost infectat, dar fără simptome.

”Mulţumită lui Dumnezeu şi medicilor, suntem bine şi avem astăzi un rezultat negativ toţi trei. Lucrurile au fost foarte complicate. Primul care s-a îmbolnăvit a fost soţul meu, avea febră foarte mare de două zile. Am crezut că este o problemă gastrică. Era a treia zi în care făcea febră mare de 40 de grade. Atunci ne-am panicat şi am chemat salvarea. Ne-am făcut testul, el a ieşit pozitiv, eu am ieşit negativ. Imediat a fost dus la spital, eu am hotărât să rămân în izolare şi să-l testăm şi pe băiatul nostru Aris, care a ieşit cu un rezultat pozitiv, neavând niciun simptom semnificativ. A doua zi, l-am internat şi pe Aris. Şi-a făcut şi Alexia testul, care nu locuieşte cu noi şi a ieşit negativ. Ei s-au internat imediat la Victor Babeş din Bucureşti.“

Andreea Esca, mesajele admiratorilor

  • ”Un interviu foarte emoționant, plin de încărcătura celor relatate… Ca întotdeauna, cuvintele dvs au ajuns la inimile noastre și personal vă mulțumesc pentru că v-ați deschis sufletul in fața noastra, deși cu siguranță v-a fost destul de dificil, având în vedere drama prin care ati trecut si care, din nefericire, incă nu s-a încheiat în totalitate pentru familia dvs… În primul rând vă doresc multă sănătate dvs și familiei dvs și să depășiți cu bine această încercare a vieții! Totodată vă mulțumesc pentru că ne-ați prezentat ferocitatea acestui virus, prin prisma celor trăite în mod direct de către familia dvs și să ne conștientizați cu privire la măsurile de prevenție pentru protecția împotriva acestui cumplit virus. Încă o dată vă doresc din suflet multă sănătate și să nu mai existe momente de tristețe in viața familiei dvs care să vă mai aducă rouă de suferință în ochii dvs…”, a scris un admirator.
  • ”Felicitări Andreea! Multă sănătate! O lecție care trebuie auzită de toți cei iresponsabili în aceste zile critice.”
  • ”Ne e dor de tine, de zâmbetul tău, de vocea ta, mă rog zilnic să fi bine.”
  • Sănătate și numai bine. Îmi place personalitatea ta, modul tau frumos de a trăi și de a depăși fiecare moment greu. Totul va fi bine!”

Desigur, că au fost și oameni care nu au putut rezista să nu arunce vorbe grele. Au acuzat-o pe Andreea Esca că minte.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre