Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Esca, plină de admirație: „O să fii un bărbat mişto”

Andreea Esca, plină de admirație: „O să fii un bărbat mişto”
Andreea Esca a surprins pe toată lumea cu un mesaj emoționant. Parcă a adunat în el toată dragostea.

Recent, fiul Andreei Esca, Aris Melkior Eram, a devenit major cu acte în regulă. Andreea Esca e tare mândră de fiul său. Acesta a intrat recent în rândul adulților, iar știrista n-a rezistat să nu vorbească despre el.

Andreea Esca, mesaj emoționant pentru fiul său

Dacă la pupitrul știrilor ProTV e mereu stăpână pe sine, când vine vorba de copiii săi, Andreea Esca se emoționează foarte tare. Pentru că Aris a împlinit recent 18 ani, mama i-a transmis un mesaj de suflet.  „Am crezut că o să-mi fie mai uşor să accept că Aris împlineşte 18 ani, mai ales că am trecut deja prin asta cu Alexia Eram.

Dar sunt foarte emoţionată! Nu ştiu de ce, el mi se pare încă…„cel mic”. Te iubesc şi am mare încredere că o să fii un bărbat mişto, atât de mişto încât să nu-ţi zică iubitele nimic de mamă”, a mărturisit vedeta pe o reţea de socializare. Nici sora lui, Alexia Eram nu a rezistat și a postat câteva imagini cu Aris și familia. „La mulți ani minunatului meu frate! Te iubesc până la lună și înapoi!”, a afirmat fiica Andreei Esca.

Aris va merge la o universitate de top

Aris Melkior Eram a absolvit cu brio Școala Franceză din Capitală și urmează să dea admiterea la o universitate de top. El a fost un elev model, iar media de la Bacalaureat a fost 9,97, lucru care i-a bucurat enorm pe părinți.

Alexia Eram, probleme în Paradis?

Cu puțin timp în urmă, Alexia Eram și iubitul său Mario au plecat la mare. Până aici, nimic ieșit din comun, doar că cei doi își petrec câteva zile separat. Să aibă oare cei doi probleme în relație? Nu ar fi exclus, pentru că cei doi s-au mai certat și în trecut.

De altfel, cu câteva luni în urmă chiar Mario a spus că au avut ceva probleme, lăsând să se înțeleagă că au fost chiar la un pas de despărțire. „Fiecare moment are frumusețea lui. Cât a fost plecată la Londra, a fost foarte bine așa. Când s-a întors aici, ne-am sincronizat”, a spus tânărul.

Sursă foto: instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre