Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Esca trebuie să se pregătească. Fiica a făcut deja marele anunț

Andreea Esca trebuie să se pregătească. Fiica a făcut deja marele anunț
Alexia Eram și Mario Fresh le-au dat șat mat cârcotașilor. Ce au de gând să facă acum.

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, e mai hotărâtă ca niciodată să facă un pas extrem de important. Despre ce este vorba.

Andreea Esca trebuie să se pregătească. Fiica a făcut deja anunțul

Alexia Eram aruncă bomba. A luat cea mai importantă decizie din viață. Relația ei cu Mario Fresh merge mai bine ca niciodată, așa că fiica Andreei Esca vrea să facă pasul cel mare. Deocamdată nu a vorbit despre o căsătorie, ci despre faptul că vrea să devină mamă în cel mai scurt timp.

Vedeta a dat această veste când a fost invitată în podcastul lui Radu Țibulcă, unde a povestit despre viața ei și proiectele personale.

”Da, mă gândesc să fac un copil cu Mario în viitorul apropiat. Chiar am avut multe discuții despre asta și chiar ne gândim serios. O să ne apucăm de treabă”, a declarat Alexia Eram, mai în glumă, mai în serios.

Mario Fresh se gândește la căsătorie

Alexia Eram și Mario Fresh fac un cuplu apreciat de multă lume. Cei doi sunt împreună de ani buni și au reușit să treacă peste multe greutăți. O dovadă că cei doi se iubesc cu adevărat. Cu ceva timp în urmă și Mario Fresh  a fost invitat în podcast-ul lui Radu Țibulcă și a mărturisit că are are planuri de viitor cu Alexia Eram și vrea să o ceară în căsătorie.

„Am foarte multe de oferit”

„Da, eu așa am de gând. Eu am crescut într-o familie cu oameni care s-au iubit de tineri. Mama cu tata se cunosc de la 15 ani, la 18 s-au combinat, la 21 au conceput-o pe sora mea, iar la 24 pe mine. Eu am văzut și am fost crescut numai în iubire. Asta am căutat și asta am avut și am de oferit. Cu Alexia mă înțeleg foarte bine pe planul ăsta. Am foarte multe de oferit”, a declarat tânărul.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre