Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Marin, la medic după ce a acuzat insuficiență respiratorie. Zâna traversează un moment crucial pentru sănătate

Andreea Marin, la medic după ce a acuzat insuficiență respiratorie. Zâna traversează un moment crucial pentru sănătate
Fosta zână a surprizelor a trecut printr-o situație delicată, sănătatea fiindu-i pusă la încercare. A acuzat insuficiență respiratorie.

Andreea Marin a dat jos în această vară nu mai puțin de 14 kilograme. Fosta zână s-a speriat îngrozitor când a acuzat insuficiență respiratorie.

Pentru Andreea Marin nici un efort nu e prea mare pentru a fi sănătoasă. Una dintre cele mai iubite vedete ale României a reușit în această vară să scape de 14 kilograme și e extrem de atentă să nu le pună la loc. Ca atare, vedeta are grijă la alimentație, iar banda de alergare i-a devenit cel mai bun prieten.

Chiar dacă uneori nu e tocmai ce și-ar dori, Andreea Marin nu face parte din categoria mofturoaselor. Mai ales că a avut episoade de insuficiență respiratorie, iar medicul cardiolog i-a deschis ochii: kilogramele au fost de vină. Vedeta le-a explicat fanilor prin ce a trecut printr-un mesaj pe contul de socializare.

„Las mofturile deoparte”

„Uneori în zori de zi, înainte de a începe ziua de lucru, alteori mult după apusul soarelui, când se încheie treaba, mă aflu pe banda de alergat din mansarda @creativehubvoiceandvisibility . Aș minți să spun că-mi place nespus, prefer sporturile de echipă, nu sprintul de unul singur. Dar las mofturile deoparte, pentru ca timpul nu-mi permite să bat orașul aglomerat, minutele și orele îmi sunt bine drămuite. Important e să mă simt sănătoasă la cei aproape 49 de ani ai mei, să-mi respect corpul și să-l ajut să mențină cele 14 kilograme pierdute în această vară.

Andrea Marin a trecut prin momente grele. Sursă foto: Instagram

„Mi-a sunat bine să o aud spunând „Bravo, mami!”, e ca și când aș fi câștigat o medalie”

Că tare bine-i fără ele, să fiu în formă și capabilă să am mintea ageră și creativă, și să mă bucur când îi ofer un exemplu bun fiicei mele, mi-a sunat bine să o aud spunând „Bravo, mami!”, e ca și când aș fi câștigat o medalie. Dar cel mai bine a fost când am realizat că medicul cardiolog avea dreptate, cel la care am fost îngrijorată de respirația care se poticnea când mi-era lumea mai dragă: “Slăbiți primele 5 kilograme și o să vă minunați de schimbările din corp. Mai mult, va fi și mai bine!”

„Înălțimea mea păcălește, nu vezi imediat kilogramele în plus”

Uneori nici nu realizăm cât ne îngreunăm singuri viața. Luni de zile de muncă asiduă la începutul acestui an au însemnat somn puțin pentru mine, abateri de la orice fel de dietă sănătoasă cu gândul ca voi recupera eu când voi avea vreme, epuizare de numai la sport nu mai reușeam să mă gândesc la finalul zilelor începute mereu pe fugă și mult prea devreme.

Dacă ai șase luni ca astea, e de ajuns să dai tot ritmul de viață peste cap, să acumulezi în greutate fără să îți dai seama. Am 1,76m, înălțimea mea păcălește, nu vezi imediat kilogramele în plus. Dar asta nu ajută și sănătatea și nici nu poate minți cântarul. Iar în oglindă nu ți se pare îngrijorător și nu acționezi la timp uneori, am fost luată de valul vieții și al responsabilităților. Așa că ia aminte și tu: nimic nu e mai important decât să te simți bine și sănătos în pielea ta”, a postat Andreea Marin pe contul de socializare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre