Simona Ionescu / Redactor Șef

Andrei Ștefănescu de la ”Te cunosc de undeva”, suspect de Covid

Andrei Ștefănescu de la ”Te cunosc de undeva”, suspect de Covid
Alertă în tot trustul Intact, după ce Marcel Pavel și Cosmin Seleși au fost diagnosticați cu Covid. Încă o vedetă de la Antena 1 are test pozitiv, ca și Ozana Barabancea.

Filmările la emisiunea ”Te cunosc de undeva” au fost suspendate după ce două dintre vedetele show-ului au ajuns la spital, iar despre alte două am aflat că au rezultate pozitive la testul Covid-19. Este vorba de Ozana Barabancea și Andrei Ștefănescu, partenerul de echipă al lui Liviu Vârciu.

În acest moment, conducerea Antena 1 a decis ca în toate paltourile să se facă dezinfecție, iar filmările la noul sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva” să fie sistate. Se face, totodată, un fel de anchetă epidemiologică, pentru a se afla cine a fost în contact direct cu Marcel Pavel, purtătorul primar de coronavirus.

Antena 1 începuse filmările pentru show-ul ”Te cunosc de undeva” în 8 iunie. Postul TV a anunțat atunci și numele celor 11 concurenți care vor intra în competiție în sezonul cu numărul 15. Aceștia sunt: Monica Anghel și Marcel Pavel, Romicã Ţociu și Adriana Trandafir, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu (Vârciu a mai participat de patru ori, iar Ștefănescu de șase), Cãtãlina Grama – Jojo, Adda, AMI, Tavi Clonda, Toto Dumitrescu. La masa juriului vor sta tot Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan. Show-ul va fi prezentat tot de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Așa cum am informat, totul a pornit de la Marcel Pavel, care s-a infectat cu Covid. În prezent, artistul se afla internat într-un salon al Institutul “Matei Balş” din Bucureşti. Primul care a luat coronavirusul de la el este actorul Cosmin Seleș, co-prezentatorul de la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, aflat și el acum în spital.

Marcel Pavel s-a îmbrățișat cu Cosmin Seleș, ne-au spus surse confidențiale, iar la două zile după ce artistul a fost confirmat cu Covid, și Seleș a ajuns la spital.

Capital.ro citează surse medicale apropiate de acest caz care au declarat că şi Ozana Barabancea a fost depistată pozitiv cu COVID-19 şi a fost internată în spital joi la prânz. Cântăreața a fost contactată telefonic, dar a refuzat orice dialog.

Așa cum am scris, toate persoanele cu care au intrat cu artistul în contact urmează să fie ţinute sub stricta supraveghere a medicilor. Se pare că Andreea Bălan a fost deja testată și a ieșit negativ pentru Covid.

Foto sus: Libertatea

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre